Guest Filip Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Máte někdo zkušenosti s chrastícím náhonem tachometru je to moc ošklivej zvuk. Vím už se o tom psalo a ten dotyčný to nechtěně polámal ale zato už má pokoj. Když já bych chtěl vidět kolik valim a nechrastit. Nejde mi ani odšroubovat konec bovdenu z přístrojovky celý to uchecení pruží a ne a ne se povolit,špatný přístup tou úzkou škvírou k tomu je, mám strach aby se to nezlomilo když použiju siky. Nejvíc divný je že to dělá i při pouhém přidání plynu na místě.. otáčkoměr nemám :o Jsem z toho lamojelen Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Na tacho se nešroubuje, je nacvaklý, a rád se láme. Pokud nejde ven, odpoj náhon z převodovky (vytáhnutím takového gumového válečku), a pak můžeš přístrojovku víc vytáhnout ven. Citovat
Guest Filip Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Taky sem si říkal když to nejde z jedný ven mohlo by jít z druhý.. pokusím se s tím něco provýst ..díkyti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.