Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

členský příspěvek - zdražení


SV 24

Recommended Posts

Pánové a dámy a jsme přesně u toho co jsem ve svém prvním příspěvku k tomuto tématu vytýkal předsedovy.  V úterý ve 20,29 (19.11 2019) jsem postnul oznámení o tom že teda dojde ke zdražení já bych volil spíš termín navýšení členského příspěvku ale budiž.  Co jsem se podíval tak předseda tady byl naposled včera(21.11) ráno cca 6,30, tady se rozeběhla vcelku konstruktivní debata s návrhy jak pomoci vybrat větší obnos peněz ale předseda se bohužel doteď nenamáhal jakýmkoliv způsobem reagovat na probíhající diskuzi. Já vím že každý z nás nemá tu možnost vysedávat v pracovní době u PC několikrát jsem zmínil že respektuju to že vedení vše pro klub dělá ve svém volném čase a že chápu že musí o ten čas který věnují PC ošidit jiné svoje záliby nebo svoje rodiny za to jim všechna čest. Ale pokud se teda rozhodlo vedení takto píchnout do vosího hnízda a to píchnutí může mít dost vážné následky pro chod zdejšího společenství tak si to ten kdo na sebe vzal tu odpovědnost toto (předseda) téma otevřít měl načasovat tak aby měl alespoň dva nebo tři večery čas si k tomu sednout přečíst si to co se tady ten den probralo a večer k tomu napsat nějaké stanovisko. Něco ve smyslu ano tenhle návrh je k diskuzi ale musí se probrat jak by to bylo možné technicky ošetřit a kolik by bylo na případnou kontrolu potřeba času a jestli někdo z vedení by tu časovou dotaci na to dokázal vymyslet nebo jestli by se kvůli tomu musel oslovit nějaký dobrovolník který by tu kontrolu zvládal časově dělat. A druhý den to probrat se zbytkem vedení a druhý večer napsat jo tohle by bylo možné technicky to můžeme zvládnout ale musel by se upravit program a to by stálo xxx a s ohledem na to že tento nápad by generoval xx tak je to neekonomické víc se tím zabývat nebudeme další návrh je proveditelný nějaké náklady s tím budou ale s ohledem kolik by to generovalo prostředků je to ekonomicky schůdné budeme se tím zabývat na příštím vedení podrobně a dáme vědět k čemu jsme došli. bohužel ničeho takového jsme se tady nedočkali. 

  Ano vím že lidé z minulých vedení ač veřejně deklarovali že nebudou mít tolik času se PC věnovat tak se zdejšímu dění věnují někteří možná že víc než by chtěli a děkuji jim za to protože to byli oni kteří do diskuze dodali relevantní údaje tak aby se tu jen nevařilo z vody. A jen díky nim je ta diskuze o něčem a možná že z té diskuze vzejde i nějaké řešení. 

Vím že o zvýšení členského poplatku se mluví již řadu měsíců zpět takže to asi víceméně každý očekával atak nějak se asi i s postupujícím časem dalo odhadnout od kdy ta změna nastane. Takže se naštěstí zatím nekonají scény jako že abych mohl být dál platícím členem musím dětem utrhnout od huby apod.  oznámení se setkalo s vesměs pozitivní reakcí takže lze předpokládat že konečná částka kterou tato změna vygeneruje bude snad větší než dosud i když jistě několik lidí se rozhodne dále zdejší spolek nepodporovat. Mě ale vcelku zaráží to že předseda se k tomu vůbec nevyjadřuje  ano vím že vedení má v současné době 4 členy ale předseda na sebe vzal to břímě to oznámit a pokud nechtěl aby se zde rozeběhla jakákoliv diskuze tak měl napsat prohlášení že takhle to bude a že to pro zajištění chodu PC bude stačit. A  že není potřeba diskutovat nějaké další nápady jak naplnit pokladnu. 

@Weri 605 , @SV 24, @Print, @306-Kubik-S16

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Ano, udělat tu z toho placený web je jedna z možností. Otázka je, jestli to tak chceme :myslim  Je třeba najít rovnováhu mezi dostatkem financí, rozumným omezením a komerčností. S omezením SZ jen pro platící rozhodně souhlasím. Ale nabízet za členství mapy nelze...

to vím že nejde nabízet , ale vlákna jsou na SZ založena. Tak proč v tom nepokračovat ale pouze členové . To samé jako v bazaru , vrakáč si inzerát  nedá  (nesmí )ale zboží ti tu nabídne v SZ. Je to jedna z možností . Vy mi musíte ukázat výhody proč bych se jako uživatel měl stát členem. ( hlavně né slevu na kartu do AK )  

Upraveno uživatelem Davidak79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám problém zaplatit víc,kartičky bych nechal :P ja je třeba mám všechny odložené od doby co jsem na klubu.

 

edit: stejně jsem poslední tuším 2 roky platil 400,- z důvodu,že jsem o cca 14dnů prošvihl datum a teď jsem si připlácel za zelenou kartičku.

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kartičky zůstanou určitě...! Je to symbol člena a většina ji ráda najde ve schránce... :) 

Jsem osobně ráda, že se zdražením nemáte zásadní problém a berete ho vesměs pozitivně..! :) děkuju a poděkujte si hlavně mezi sebou navzájem... bez vás clubáků by to prostě nemělo smysl... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S navýšením ČP opravdu problém nemám, tady se alespoň něco děje na rozdíl od zdražení - bezdůvodného - energií, elektřina, plyn... kde živíme nenažrané majitele  tzv. fotovoltaiky.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Gabriel 307 napsal:

Nemám problém zaplatit víc,kartičky bych nechal :P ja je třeba mám všechny odložené od doby co jsem na klubu.

 

edit: stejně jsem poslední tuším 2 roky platil 400,- z důvodu,že jsem o cca 14dnů prošvihl datum a teď jsem si připlácel za zelenou kartičku.

A taky 2x zabrecel, ze uz sem nepolezes :D...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máte pravdu, že jsem měl reagovat dřív. Neměl jsem prostě čas to pročítat a reagovat. Proto reaguji až teď.  Víme, že zvednutí členského příspěvku dlouhodobě nic neřešeší, ale trochu to klubu pomůže. Já osobně jsem chtěl zvednou o 200Kč, ale zbytek vedení mě překecal o 100kč. Jak psal Jirka, tak provozo klubu se pohybuje kolem 70tis kč. Je tedy nezbytné sehnat partnera (import, Domanský, Kopecký, ...) aby nás finančně podporovali. Bez tohoto se neobejdeme. Je hezké, že nám někdo daruje dárky na srazy, ale to nám peníze nenahradí. Jak psala Verča. Vše se zdražuje. Pošta neustále...S Werýskem budeme řešit zásilkovnu po sraze... 

Omlouvám se všem, ale bohužel nejsem žádný velký řečník nebo spisovatel. Ale kritiku přijímám a zapracuji na tom. Máte pravdu, že jsem měl reagovat hned.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ten problém, na který dlouhodobě pouzakuji a vždy mi je vysvětleno, že to není pravda ;)

Náš klub dělá opravdu dobré jméno značce Peugeot a oni na nás absolutně kašlou. Pár "tretek" do srazových soutěží je fajn, ale nás nezachrání. A předváděčky? Ty už vůbec ne, na ty se můžeme podívat v každém autosalonu.

Osobně, kdybych byl ve vedení, bych hodně tlačil na zastoupení Peugeot ČR. A kdyby nereagovali, tak klidně veřejný dopis. Ať se trošku vzpamatují. Jen se vytahují úspěchy, které nejsou jejich, ale celé skupiny PSA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa Netlač na pilu, ale věř, že od té doby co máme v peugeotu @Verysek tak vše je na dobré cestě. Ale jako u všech velkých společností je vše na dlouhé a velmi opatrné jednání. Nicméně ačkoliv zatím nelze zveřejnit konkrétní výsledky práce, tak vedení v tomto směru dělá maximum co lze a věřím, že brzy se třeba ukážou s nějakou zajímavou zprávou.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...