Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Renault R 11 phase I, r.v 1984 náhr. díly ke karoserii


Guest Espero

Recommended Posts

Náhoda je blbec a třeba někdo, kdo to přečte to má doma a nepotřebuje to.

Koupím na R11 1,7 GTX, phase I z roku 1984 tyto náhradní díly:

4 ks přední reflektory hranaté (2 ks tlumená a 2 ks dálková světla)

1 ks plastová průchodka ovládání zpětného zrcátka vnitřní na rám pravých dveří

1 ks vysunovací čudlík na zamykání dveří (ztratili mi ho při rekonstrukci karoserie ve Voticích a čudlík například ze Škodovek 100 až Favoritů tam nejde, je moc tlustý)

2 ks boční prahové lišty včetně úchytek

2 ks střešní lišty

1 ks zadní gumový spoiler na víko kufru pod okno.

Jakmile to všechno budu mít, bude veteránek téměř jako by vyjel z fabriky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
V 15. 11. 2019 at 23:43, shrewe napsal:

Ahoj, v Blave maju cele auto na vrakovisku, zatial vyzera komplet. Ma 4 svetla, asi phase 1. Mozem pofotit v pripade zaujmu ked pojdem okolo

Ahoj dík za info. Bylo by to bezvadné, určitě zájem mám, ovšem ne o celé auto, už bych ho neměl kam dát. Po 16. 12. budu mít dovolenou, mohl bych se tam vydat, do té doby asi ne, vzhledem k tomu, že mám syna v péči a musím fungovat jako vařič, učitel, dopravce a maminka.  Ledaže bych si vzal den dovolené teď, kluka vyreklamoval ze školy a zajel tam, docela rád, už jsem tam dlouho nebyl, asi 5 let, rád si pochodím po Blavě. Pak ale musím vědět přesně jak na tom to auto je. Jestli bys to mohl vyfotit, některé ty věci budou použitelné určitě (vnitřní průchodka zrcátka, různé lišty, čudlík do dveří, jiné věci možná - světla přední i zadní (jde o to v jakém stavu budou, ty moje úplně na zrušení taky ještě nejsou), zadní spoiler, závisí jak bude vyrezlá železná traverza v něm a tím pádem jestli ještě v ní budou navařené šrouby k uchycení spoileru v zadním víku. (já ten spoiler sice mám, ale tohle je důvod, proč ho nemůžu vrátit, traverza se změnila v prášek a repasovat se to nedá, ten spoiler je gumový, ne plastový, kdyby byl, traverza se vyjme, vyrobí nová a zase se to zavaří nebo zalije.). Jestli můžeš vyfoť to a taky mi dej vědět o jaký bazar jde, já tam zkusím zavolat a nějak se dohodnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 11. 2019 at 9:16, Espero napsal:

Dík za fotky, je to ruina. Světla jsou v háji, moje jsou zatím 3x lepší. Ale má to střešní lišty určitě to bude mít čudlík do dveří a průchodku na zrcátko. Je tam i zadní spoiler, ale bez demontáže se nebude dát říct, v jakém je stavu. Střední díl masky je nepůvodní, z verze po r. 1986. Možná by byly zajímavé i nárazníky pro strýčka příhodu a i jiné drobnosti. Kde to je? Máš na ně nějaké spojení, adresu, telefon? GPS? Asi bych tam zajel.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ve čtvrtek jsem byl v Bratislavě pro ty díly. Ten vůz byl vrak a tak jsem dokázal vydolovat jen vnitřní průchodku s krytkou na ovládání PZ zpětného zrcátka, dále 2 čudlíky na zamykání dveří a střešní lišty, ale ty jsou velmi chatrné a budou potřebovat opravit a oživit. Zatím nevím jak, musím si to promyslet, jak ten plast uvést vzhledově do původního stavu. Dál jsem přivezl hlavici řadící páky, ta moje zůstává v ruce. Zadní spoiler nepoužitelný, ve stejném stavu jako můj a boční prahové lišty to vůbec nemělo. No ale aspoň interier mám dořešený.

Bylo ale  hezky, jen se mi po Bratislavě blbě jezdí. Je to tam všude příšerně ucpané a všude tam udělali samé čtyřproudky, ze kterých se blbě odhaduje, kde z ní sjet. To se týkalo hlavně okolí Auparku, kde je u Dunaje parkoviště, trefili jsme se na něj asi tak po 18x přejetí. Ale pochodili jsme si po starém městě, zašli na oběd do restaurace, kde měli plzeňský Prazdroj (bohužel jsem ho pít nemohl pro samé řízení), kousek od náměstí, jako atrapy tam mají nějaké pivovarské kotle, ale moc dobře tam vaří, i když lidové ceny zrovna nemají. Seděl jsem na místě, kde je na zdi pamětní deska, že tu samou židli zahříval svým zadkem slovenský prezident Kiska. (Radši by jí neměli ani umývat.) Ráno jsme vyjížděli v 5 h. a vrátili se kolem 23.

Dneska jsem Pižmoně umyl a dal do garáže, kde vydrží až do března. Baterku jsem nabil cestou, takže oživovat jí budu až někdy v únoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...