Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vanoční sraz klubu.....bez klubáků...proč?


Pe.Tr

Recommended Posts

@Weri 605 Tak díky za předkládání zrovna Medvěda coby kazatele morálky :D Dobře si pamatuju, že zrovna toho k ničemu minimálně několik posledních let nikdo přesvědčit nemohl. Prostě co nechce, nedělá, nehne s ním nic a názory (i špatné) zásadně nemění. To jen tak na okraj. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@agresssor A ty nechceš...? 😉

A @StibTo ať je Medvěd jakej chce pavouk a nesdílím s ním vlastně ani skoro žádnej názor, tak pro mě je to furt někdo, kdo to tu dokázal táhnout sám..... 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsme hodně :xvul, ale nedá mi to.

Ačkoli Medvěd je můj dobrý kamarád, v době, kdy to táhl sám, byla jiná situace. Server se neplatil, byl od Ondry zadarmo. Ty náklady byly minimální. To pochopitelně nijak nesnižuje jeho zásluhy. Už jen těch srazů, kterých zorganizoval...

Upraveno uživatelem Péťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Weri  - NIKDY, opravdu nikdy jsem to tu netáhnul sám, ale VŽDYCKY za pomoci různých lidí. Nemůžu všechny jmenovat, páč jich bylo nepřeberné množství, ale např. JirkaP, neustále aktivní a kdykoli pomocnou ruku nastavující Péťa, Kurt, Trundík, Pe.Tr, Hurvajz byli prostě Ti, bez kterých bych nic nedokázal.

 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracuju s informacema, který mám... Takže se omlouvám, že sem tě "chválila"...??? 😀😀😀

Ok Medvěde..., beru... :) nechceš zásluhy sám... jsi férovej..., tak díky za vysvětlenou a já si tu informaci opravuju... 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neurazila jsi mě, jen jsem Tě poopravil, páč bez teamu lidí, kteří slyšeli moje prosby a hlavně byli ochotní často se potýkat s mou neznalostí problematiky a často i tvrdém lpění na věcech, které se daly řešit jinak, bych fakt dokázal velký kulový. 

Taky v časech, kdy jsem klubu předsedal, bylo vše technicky snazší a přijde mi, že tu bylo víc srdcařů - to (a moje jakési vyhoření) bylo asi příčinou mého odchodu před lety. Teď se rozkoukávám a názor si vytvářím - všechno chce čas. 

Každopádně co se srazů týče - problémy s tím, aby lidi přijeli, mají SKORO všechny kluby (snad vyjma karavanistů, ale to je sorta lidí, co chcou každý víkend být někde v campu a když jim k tomu někdo vymyslí program, jsou vděční a nemají problém ani s penězma). Loni jsem byl na srazu na Seči (podle mě totálně bez programu) a vedlejší camp byl narvanej SEATy - opravdu několik desítek (možná až přes 100) aut. Kolik to ale SEAŤáky stálo či jak to bylo sponzorované jsem fakt nezjišťoval. 

Bohužel jak už tu psali jiní nade mnou, máme různé priority (rodiny, koníčky) a čím dál víc lidí se opevňuje za svými hradbami a je pro ně čím dál těžší komunikovat oko/oko, ale nabušit na klávesnici román plný nadávek zvládnou 1, 2. Je potřeba vymyslet takovou náplň srazu, aby lidi chtěli jet a při tom aby je to finančně nezruinovalo. No a jsme zase u té účasti - líp se vyjednává o ceně, pokud dokážu provozovateli garantovat účast a následnou útratu (proto jsem třeba nikdy neměl rád, když se vytvořila Grill partička, co se na fóru dohadovala kolik masa a kolik chlastu si s sebou dovezou -  ale ani jako organizátor jsem neměl páky jak tomu zamezit). Když můj táta byl vrchním trenérem sportovního oddílu rodiče se vždycky v září dozvěděli "terminkovku" (krom července v podstatě zabrané 3 víkendy ze 4 v měsíci) a že bude sledována účast a dítě má povinnost zúčastnit se 80% akcí. Nejde škola - nezájem, babička má narozeniny - nezájem... a během 2 - 3 let byl MOTORLET oddílem, co vozil medaile kam vyjel. 

Když brácha vedl skauty - taky ho situace, kdy on vymýšlel výpravu pro 15 dětí a na nádraží mu jich přišlo 6 (několikrát) dotlačila do stavu, kdy rodičům oznámil, že oddíl není jen odkladiště pro děti, když rodiče nemají čas, ale že je třeba, aby se účastnily programu, jinak je třeba nevezme na tábor. 

Vím, že tohle nelze v klubu aplikovat - spíš je potřeba, aby si členové uvědomili, že za přípravou srazu je schovaná velká práce několika lidí a zamysleli se, jestli jim fakt nestojí za možnost vidět a poznat osobně lidi co znají jenom od monitoru, vyblokovat si čas a peníze na ten jeden (2, 3) víkendy v roce? 

Já svou účast v Choceradech zatím zvažuju. Program mi přijde zajímavý, ale v květnu budu jednak já v Rumunsku, druhak Pavel má jet někdy koncem května se školou na týden do Švédska, takže trochu časově - finanční problém. Nicméně když to jen trochu půjde, tak plánuju se tam ukázat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 2. 2020 at 8:36, Medvěd napsal:

No a jsme zase u té účasti - líp se vyjednává o ceně, pokud dokážu provozovateli garantovat účast a následnou útratu (proto jsem třeba nikdy neměl rád, když se vytvořila Grill partička, co se na fóru dohadovala kolik masa a kolik chlastu si s sebou dovezou -  ale ani jako organizátor jsem neměl páky jak tomu zamezit).

V tom se velice mýlíš Medvěde, protože ta partička vždy měla zaplacené jídlo a pro pivo se chodilo do výčepu. Nikdo tam nikdy neměl vlastní. Možná že někdo dotáhl nějakou flašku na ochutnávání, ale to se děje naprosto běžně, už XX let, horší spíše je, když si i partička zaleze na pokoj a tam lemtá rum nebo tequilu v době, kdy je knajpa otevřená..... Prostě nás nebavilo prosedět víkend v hospodě, kam se kolikrát všichni ani nevešli. Taky jsi osobně kolikrát přijel na sraz a programu se vlastně vůbec nezúčastnil, takže tak.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...