Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

308 1.6 Vti skutečně na odpis?


matii

Recommended Posts

@donrom  Slyšel jsi ty frajírku někdy o "výjimce, co potvrzuje pravidlo"??? Nejspíš ne. Pokud ano, buď rád, že jsi nejspíše vlastníkem takové výjimky, zklidni hormon a slovník a dej si raději pivko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, ozzy56 napsal:

@Ajap ono lidi co musej mít všechno ,,v cajku'' to nemívají v životě jednoduché , naštěstí u mě to už ochabuje 😂

ale mít povahu ,,mám to všecko v pipi'' musí být blahodárné pro zdraví... :myslim

To mně povídej😁 Ale taky na tom pracuju a už je to mnohem lepší, než dřív. Ale co se u mně týká třeba telefonů - tam je to fakt špatný. Měl jsem v životě snad jen asi dva, se kterými nebyly žádné problémy. 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vies štip to mlady frajirek u vas inych to je dusevny stav. Vy neviete, nerozmyslate, len hned zacnete tvrdit, ze je to tak ako ste poculi, alebo citali a za tu pravdu ste schopni zabijat. Keby to bolo take hrozne a ja by som bola ta vynimka, tak tie auta uz neexistuju, nikto sa na tom nevozi a pezot uz hadam aj skrachoval a tych sudov co by mal...  Realne mi povedz co o tom vies zo skusenosti? NIC.  Jeji asi frakerkin C  C4 ma tiez ten motor. Povedz ake ma hrozostrasne problemy? Mam kamarata, ktory tiez nie je uplne v poriadku, musi stale obmienat auta. Na nejakom pobeha 10000 a zacne tvrdit, ze je ojazdene, zle, vsetko tam bucha klepe, vrci, je to auto na odpis. Neodporuca nikomu kupovat. Nic take sa tam nedeje, je to len jeho subjektivny pocit. Nelieci to.

Intoxing mam to na plyne, mam 08 a jazdi krasne, perfektne, Ako u vsetkych s LPG, treba aj tu po case odpojit baterku. Ma to tak viacero ludi okolo mna a nic sa nedeje. Co by sa malo? Urcite nie tie vase katastroficke udalosti. Tieto motory behaju po celom svete, ale vy ste sa rozhodli, ze je to srot na generalku. Ano tento motor som tiez nepoznal, preto je moj prvy prispevok taky aky je a co? Za tie roky som ho mal na aute, ale z vacsej casti rozobrany, nemal som ho na zemi. Na jednom je to zle preriesene, na inom to, ale ako celok to funguje. Slabsie casti, ked odidu sa nahradia novymi a maju pred sebou dalsich 140 000 km a co sa deje? Jaaj psychicky labilnejsi a rozumovo "silno" nadany zacnu vrieska, ze je to zle, nefunkcne, na odpis cao,. Na kazdom aute musi nieco povolit, nejaka cast, este sa nevyrobilo nieco co by fungovalo vecne, servisy by neexistovali.

Na tomto fore je mozno cele 1 percento vlastnikov tychto aut, alebo motorov. Nepisu, nevrieskaju a jazdia. Mne sa podarili do oleja pustit trochu vody z okruhu, orosilo viecko, voda sa vyparila a auto o tom ani nevie. Tito "katastroficky nadani" by mi uz davali scenare.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 10. 2019 at 18:19, StibTo napsal:

Jen ze zvědavosti kolik to má najeto? My ten motor máme v C4 momentálně má auto najeto přesně 74.000km a zajímalo by mě, na co se zaměřit a zda vůbec tomuhle lze předejít. Samozřejmě hledat umím, o VTI toho jsou tu popsány stohy.

170000 pokud ses ptal mne, sága pokračuje, vyměněný děravý katalyzátor, nevím jestli to s tím souviselo, vyměněny rozvody a problém přetrvává. 

Jen mi nejde do hlavy ta logika. 

Pokud auto rozjezdu nezahřáté, chcípá na volnoběh a cuká a netáhne celou dobu jízdy i po zahřátí, ale pokud zahřáté auto zastavím, vypnu motor a znovu nastartuji, jede jako nové. 

Pořád mě nedá spát ta lambda... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...