Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V Kladně vznikla nová koncese Peugeot


Béďa

Recommended Posts

V Kladně vznikla nová koncese Peugeot

Firma Auto Schwab je novým a v současné době jediným koncesionářem značky Peugeot v Kladně. Společnost získala kontrakty opravňující ji prodávat v rámci značky Peugeot nové vozy a náhradní díly i provozovat autorizovaný servis.

Rodinná firma Auto Schwab má s prodejem vozů dlouholeté zkušenosti. Zabývá se jím už více než 20 let. Od roku 2002 se specializuje na vozy Citroën. Letos na podzim přibrala také Peugeot.

Auto Schwab prodává vozy Peugeot v samostatném showroomu, který byl  vybudován dle standardů odpovídajícím identitě značky Peugeot, označovaných jako Blue Box. V současné době je Blue Boxy pokryto 100 % koncesionářské sítě značky.

Autosalón Auto Schwab se nachází na atraktivním místě na kraji města Kladna při sjezdu z  dálnice D6. Tato zóna se vzhledem k tomu, že jsou zde seskupeny showroomy několika dalších automobilových značek, stala centrem klientů nakupujících vozidla.

„Jsem velice potěšen příležitostí stát se novým koncesionářem značky Peugeot, kterou budu hrdě prezentovat a rozvíjet její obrovský potenciál. Modely této značky mě vždy dokázaly nadchnout svým nadčasovým designem, precizním zpracováním a technickou kvalitou. Věřím, že díky této spolupráci přibude mnoho nových spokojených klientů nejen na Kladensku,“řekl Petr Schwab, ředitel firmy Auto Schwab s.r.o.

DSC_0005.JPG

DSC_0011.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...