Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Močovina nebo aditivum pro FAP


tumas

Recommended Posts

V 11. 10. 2019 at 20:30, ozzy56 napsal:

zkus dát VIN--zjistíme o co vlastně jde--močovina a aditivum pro FAP jsou různé věci... :), ale taky si myslím, že ani FAP tvoje auto nemá, jinak močovinu určitě nepotřebuješ (auto ji nepotřebuje)

Posílám VIN- VF34C9HVC9Y106898. Díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nádržka na aditivum Eolys 176 pro FAP je zespodu auta vedle nádrže na naftu, pro naplnění této nádržky musíš mít to aditivum a plnící sadu, po naplnění se musí diagnostikou potvrdit naplnění nádrže, nejlepší pro tebe asi bude to dát do autoriz. servisu, nebo někam, kde servisují peugeoty, takže vědí o co jde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží, co myslíš tím jezdit. Jestli pár kilometrů do servisu nebo na druhou stranu republiky. ;) Aditivum se přidává do nafty po natankování, podle množství paliva. Takže pokud pojedeš pro naftu, tak se nemusí nafta aditivovat a může dojít i k poškození FAP filtru, protože nedojde k regeneraci. Záleží jak dlouho uzje ta hláška aktivní. A jsme zase na začátku, nech to projet diagnostikou. Ale někde, kde tomu rozumí. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • MJSytic changed the title to Močovina nebo aditivum pro FAP
V 14. 10. 2019 at 11:39, radim.1008 napsal:

Záleží, co myslíš tím jezdit. Jestli pár kilometrů do servisu nebo na druhou stranu republiky. ;) Aditivum se přidává do nafty po natankování, podle množství paliva. Takže pokud pojedeš pro naftu, tak se nemusí nafta aditivovat a může dojít i k poškození FAP filtru, protože nedojde k regeneraci. Záleží jak dlouho uzje ta hláška aktivní. A jsme zase na začátku, nech to projet diagnostikou. Ale někde, kde tomu rozumí. 

Tak jsem koukal na vak s aditivem a je ho tam hodne,určitě přes půl.Takže,teď zkusime na diagnostice regenaraci což?A jezdit asi s tim muzu nebo ne?Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jezdit, záleží proč neproběhla regenerace. Už jsi se objednal na diagnostiku? Z ní se vyčte po kolika kilometrech probíhá regenerace, míra zanešení FAPu... Nebo třeba jen nebyly splněný podmínky pro spuštění regenerace. Ale u nového auta je základní servis a diagnostika základem. Navíc když je nějaký problém, tak bych tím začal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...