Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pechyho 508


Pechy

Recommended Posts

Díky všem za reakce, jak píšou kluci výše, je to nafta. Chtěl jsem benzín, ale nechtělo se mi čekat, tak jsem nakonec musel sáhnout po naftě.

Auto jsem objednal 30.7. a dneska ho převzal, docela fofr. Na bezín bych čekal do prosince.

Dnes jsem najel prvních 58km, zatím převládá nadšení, ale už se najde pár věcí, které mě štvou. První věc je nahoře skosený volant a chaotické ovládání v menu auta - snad to bude jen o zvyku. Další nepovedená věc je kvalita obrazu couvací kamery, to se fakt nepovedlo :(  Na druhou stranu automat, i-Cockpit, Focal audio, konektivita pro iphone se Spotify a sedačky s nappa kůží to se opravu povedlo.👍

Zítra jedu na otočku do Berlína, tak pak napíšu víc dojmů a přidám i nějakou fotku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak přidám pár dalších postřehů po prvním 1000 km.

Adaptivní tempomat je super, funguje spolehlivě. Jediné co bych vytknul, že po zastavení nelze auto rozjet tlačítkem na volantu, ale musí se sahat na páčku tempomatu nebo šlápnout na plyn. Nepřišel jsem na to, zda lze zcela vypnout asistenta pro jízdu v pruhu, respektive tlačítkem je vypnutý, ale i přesto do volantu pořád sahá. Takže budu muset do manuálu. Kapitola sama pro sebe jsou světla, svítí výborně, je radost jet v noci. 🙂 Jak už jsem psal, tak automat je super, řadí rychle, nebojí se podřadit i o 3 stupně a pádla podřazují ve všech režimech. Z jízdních režimů je mi po předchozích autech nejbližší sport, vyhovuje mi tvrdost, ale zbytečně drží kvalty vysoko, takže končím na režimu normal.

 

IMG_5882.thumb.jpg.b8d3a30dd6e6a874a5eecc7c798b24d2.jpg

 

IMG_5888.thumb.jpg.412c0ceef4464db14fc36b9a6139fe3c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoledne jsem to byl opláchnout a teď jsem zjistil, že levé zadní světlo je zamlžené. 😕 Počkám do rána a uvidím. Má to smysl řešit nebo to může být netěsnost z výroby a časem se to nějak zatáhne?  Předpokládám, že to se asi nestane, že jo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji k nové luxusní kháře. Ať dlouho slouží a jsi spokojený :)

A Stibto má pravdu, problém vyřeš radši hned a kdyby byl problém v servisu, napiš mi SZ a pokusím se to vyřešit. 

Upraveno uživatelem Verysek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež sa prikláňam k názoru, že to treba riešiť čo najskôr. Pri klasickom svetle je to iba optická vada, aj keď ani tam by som to nenechal tak. Problém pri led svetle vidím v oxidácii spojov, svetlo môže po nejakej dobe zlyhať a výmena nebude potom lacná záležitosť. Pokiaľ nieje svetlo viditeľne mechanicky poškodené, tak záruku musia uznať. Ja som takto pred časom riešil zadné svetlo na peugeot bipper, začalo sa rozlepovať až na toľko že potom už na jednom mieste prasklo a síce najskor hundrali ale predsa ho vymenili v záruke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, 

tak se světlem to dopadlo dobře, mám ho vyměněné v rámci záruky za nové. Najeto aktuálně 2000km a horší je to, že se během víkendu objevily další dvě závady. 😤

První je ta, že přestalo fungovat vyhřívání sedačky, ani na třetí stupeň to vůbec nehřeje. Divné je, že dnes jsem zkoušel i stranu spolujezdce a na třetí stupeň to sice hřeje, ale je to dost slabé :( Nevím, jestli to může být nějak propojené, čekal bych, že každá sedačka má svůj vlastní okruh, co myslíte? Nemůže to být závislé třeba na venkovní teplotě? To je asi blbost, že? U předchozích aut sedačka hřála naplno i v létě 🙂  

Aby toho nebylo málo, tak se přestala automaticky přepínat dálková světla, v nastavení je to na OFF a nejde s tím hnout, respektive pokud přepnu na ON, tak se to automaticky zase vrátí na OFF. 😕 Přepínat tedy musím manuálně. Doufám, že tohle bude jen nějaká prkotina a vyřeší to třeba update systému auta. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...