Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

První uvedení Peugeotu 208 v Evropě


Béďa

Recommended Posts

První uvedení Peugeotu 208 v Evropě: Francie

6. října 2019 dorazí nový Peugeot 208 na trh ve Francii, a to ve verzích se spalovacím i elektrickým motorem. Značka pro tuto příležitost připravuje nevídanou show v pařížském regionu, během níž společnost Peugeot France představí technologické aspekty vozu. Od listopadu 2019 budou v téměř stovce francouzských měst zřízena testovací centra, v nichž se zájemci budou moci seznámit s elektrickými verzemi modelu a vyzkoušet si je. Akce dostala název „Peugeot Electric Tour“.

Nový Peugeot 208 navazuje na své předchůdce, vozy „dvojkové řady“, kterých se ve světě prodalo více než 22 milionů kusů. Vyznačuje se výrazným designem, z něhož vyzařuje mládí a energie. Atletický vzhled evokuje sportovní styl vozu. Jeho elegantní design a kvalita mu zajišťují vytříbený charakter dokonale zapadající do strategie značky, která neustále postupuje směrem k vyšším kategoriím výrobků.

Nový Peugeot 208 je od svého uvedení na evropský trh nabízen ve verzi s  elektromotorem. V téměř stovce francouzských měst spouští společnost Peugeot France na podporu přechodu na nové zdroje energií akci „Peugeot Electric Tour“, během níž hodlá poukázat na výhody tohoto nového typu motorů. Od listopadu 2019 si budoucí i potenciální zákazníci budou moci vyzkoušet nový Peugeot e-208 v centru poblíž svého bydliště. Rezervace testovacích jízd budou probíhat na platformě: electric-tour-peugeot.fr.

Společnost Peugeot France připravila pro předpremiéru uvedení tohoto nového modelu na 4. října 2019 jedinečnou show, během níž představí design nové 208 na pařížské obloze.

Francie je první zemí, ve které nový Peugeot 208 přichází na trh. Další evropské státy budou následovat. Uvedení tohoto modelu v České republice se bude konat 28. listopadu 2019. Elektrické verze doplní nabídku pro české zákazníky na začátku příštího roku.

f01.jpg

f02.jpg

f04.jpg

f05.jpg

f06.jpg

f08.jpg

f09.jpg

f10.jpg

f11.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Aha, nevšiml jsem si toho odkazu :ticho Já myslel že reaguje na to, že Verýsek vezme na Vánoční sraz a to bylo loni. Tak to vypadá když je někdo hrr, omlouvám se :mad::)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...