Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

508sw 2.0HDi 103kw - na co si dát pozor


Martyy

Recommended Posts

Zdravím, toto téma jsem tu nějak nenašel nebo blbě hledám 🧐 mám teď možnost koupit P 508sw 2.0HDi 103kw, rok výroby 2012, nájezd 170 tis. km, dovoz Itálie, panorama. Chci se zeptat, na co vše si dát pozor a co si přesně u koupi pohlídat. Vozidlo vypadá na první pohled opravdu krásně, až na škrtanec na dveřích a na zadním nárazníku. Při projížďce se taky zdá vše v pořádku až na malé mlácení na pravé starně vepředu, což mi prověři až kamarád při další prohlídce (možná stabil. tyč). Spíš chci hlavně info, jaké nutné servisní práce a při jakém nájezdu mám čekat (FAP a tady tu různé věci...) a také jestli při tomto nájezdu km už mám počítat s dalším větším servisem.

VIN: VF38ERHF8CL059181

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FAPu bych se nebál dneska je to investice do 10000,- u Peugeotu a už ho nikdy řešit nebudeš. V těchto km pomalu už rozvody. Pár lidem už aji reznou tak zkontrolovat podběhy. Pořádně vyzkoušet sklápění zrcátek které často blbne. Jen pozor na ty Italy tam nikdy nemáš jistotu km a poctivého servisu. A z mích zkušeností o kterých jsem se před koupí nikde nedozvěděl: Zkusit zavřít popelníček jestli drží - to se dá zdarma opravit. A zkontroluj zadní světla jestli svítí všechny diody pár 3 brzdových světel jsem viděl se špatnou včetně mojí. já jsem zjistil až po koupi.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nějak shrňme... má to najeto 170 tis. km za 7 let, kdy můžu počítat, že bude nutné něco s FAP dělat nebo spíš, co je nutné dělat a v jakých intervalech? Psal jsem si na Peugeot o výpis historie dle VIN, tak počkám, co napíšou a dle toho se můžu dál odpíchnout? 🧐

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k té 25% slevě jestli myšlena na starší vozy 7 let tak tam píšou:
" Výše uvedené slevy neplatí pro kategorie: příslušenství, díly určené pro vozidla starší 5 let (řada dílů Eurorepar), repasované díly, filtry pevných částic a baterie."

Upraveno uživatelem Multiplex406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...