Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Elektrické ovládání okna


Pp406

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Přední u řidiče se dělaly buď s ovládáním jen předních oken, nebo pro ovládání všech oken. Tedy přední jen se dvěma tlačítky a ovládání zrcátek, nebo se čtyřmi tlačítky, ovládání zrcátek a pojistky proti otevření zadních oken.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si nedáme čas, tak se občas se stane , že reakcí na něco je slovo rychlejší jak myšlenka. 

Tímto si dovoluji opakovat svou prosbu k el. stahování okna u Peugeot 406 HDI 2.0 1997  , 81

Informačně rozšířený dotaz na náhradní díl el. mechanismu stahování okna u řidiče.

U mého vozu spínací panel na dveřích u řidiče obsahuje:

Všechny čtyři spínače oken ve voze , včetně pojistky proti jejich stažení . Tyto el. spínače jsou funkční v četně spínače pro ovládání okna u řidiče. 

Nefunkční je mechanická část ve dveřích, a to plastový ozubený převod , který je součástí motůrku. ( ozubení převodu je vylámané )

Nepodařilo se mi rozebrat tuto poškozenou část, tímto jsem vás chtěl požádat o radu, neb možné doporučení k sehnání kompletní mechaniky pro stahování uvedeného okna za přijatelnou cenu.

Děkuji za aktivitu tak vstřícnost.

Vše dobré skrze vše, Víťa.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi mohl napsat hned. Co se opravy týče, tak jsi se mohl poptat v sekci SERVIS nebo MODELY a příslušny model. Bohužel s tímto ti nepomůžu, neb auto odcestovalo do automobilového nebe. Trochu lépe napsaný inzerát, tak sem ti to mohl ještě vymontovat.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Totožný problém jsem řešil před cca 5-ti lety. Kompletní armaturu (stahovačku) jsem sehnal tady na klubu, ale byla k sehnání na "Bazoši". Bohužel, dík špatné domluvě mi přišel díl nikoli do LP dveří, ale do pravých. Musel jsem rozebrat i motorek a vyměnit ozubené kolečko. Byla to sice "šichta", ale povedlo se. Podívej se tady: https://www.sbazar.cz/hledej/peugeot 406 stahovačka okna/4-nahradni-dily-kola-prislusenstvi. Kdybys potřeboval poradit - je to sice už trochu dávno, ale ještě si něco vybavuji.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...