Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pepitovo setkání Peugeoťáků na Svojanově 20-21-22.9.2019 a proč lidi nejezdí už tolik na srazy Peugeot Clubu jako dříve


kobra

Recommended Posts

@Weri 605, reaguji na Tvoji anketu, jelikož tam se reagovat nedá..

V první řadě mě vadilo, že jste jako vedení nepočítali s podzimním srazem a až v řadě druhé nedotování srazů. I bez dotace se dají udělat velký srazy. Proto budu hlasovat pro "nedotování" srazů. Ale pak bude potřeba vybírat větší manipulační poplatek aby byly finance na odměny za soutěže (které sraz vždy zpestří) a na pokrytí nákladů spojených s organizací. :papa

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Systém, finanční podpory srazu z clubovýho účtu...

Tak ale pokud chci program a ceny, musim mit penize... bez tech to prostě nejde.... :(

když vyberu poplatek jen od lidi tak bych ale ocekavala, ze za ten poplatek neco dostanu.. takze treba raut, kytu, vino....... nevim.... cokoli....

Takovej zacarovanej kruh toto... 😅

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to nemůžeš pobrat, protože si to nepochopil. Mě to nevadí. Mě to jen přijde škoda, že když se taková akce povedla zorganizovat, že to nebyl ofiko sraz. Zvlášť v kontrastu, když ten zájem o klubové srazy není v poslední době valný. :nevim 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlasoval jsem PRO podporu srazu klubem nicmene budu se opakovat - rozlisil bych "podporu" a podporu. Za me ANO predvadeckam, ANO kulturnimu programu typu hudba,  kouzelnik, ... NE vstupnim balickum, NE prehnanym cenam do soutezi - od toho by meli byt sponzori :)

 

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už bylo napsáno několikrát, že klub měl zájem, ale příští rok v květnu a udělat z toho víkendový sraz. Účast by byla. 

Co je špatného na předváděčkách? Přivézt ukázat lidem na sraz novinku nebo zajímavé vozidlo? Já to vidím jako lákadlo. Když se podařila navázat spolupráce s Peugeotem ČR, tak proč toho nevyužít? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím no, asi jsem naivní, ale beru to tak, že klub jsme my všichni členové. Bez nás by žádný klub nebyl. Takže je to problém nás všech. Ne jen Pepita, nebo jen vedení :myslim 
Já jsem rád, že se ukázalo, že když se chce, tak to jde. Teď jen prostě domluvit, jak by to mělo vypadat-probíhat, aby lidi dorazili, i když to nebude soukromá akce, ale oficiální sraz klubu. 

@radim.1008 Protože to stojí klub peníze za PHM. V momentální situaci je to zbytečný luxus. Ale i to se dá řešit, pokud by zájemci o svezení byli ochotni přispět na provoz :myslim  A nebo by to byla zkrátka jen statická ukázka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, radim.1008 napsal:

Když se podařila navázat spolupráce s Peugeotem ČR, tak proč toho nevyužít? :myslim

 

před 16 minutami, MJSytic napsal:

Ale i to se dá řešit, pokud by zájemci o svezení byli ochotni přispět na provoz :myslim  A nebo by to byla zkrátka jen statická ukázka.

Tak proč to teda Peugeot ČR nezaplatí? Vždyť je to přece reklama pro Peugeot ČR a ne pro klub. Mají si to kompletně zaplatit a taky tam má být zástupce Peugeot ČR aby měl ta auta na starosti. Pokud budou předváděčky stát klub jakékoliv úsilí a peníze, jsem také proti. Ale to je už dlouho obehrávaná písnička...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klub to stojí peníze to je jasný. Ale myslím, že by se mělo lidem na sraze něco nabídnout. Někdo jede kvůli lidem, jiný kvůli lokalitě, někdo třeba kvůli předváděčce a jiného naláká kombinace všeho. 

@minimaxa Peugeot mívá na srazech svého zástupce a člověka, který si ty auta hlídá, a to @Verysek ;) Je věcí jinou, že Peugeot nechce nebo nemůže nás podpořit finančními prostředky, ale dává k dispozici pomoc materiální. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Poslední dobou na ofiko srazy nikdo moc nejezdí. Ale pokud se udělá soukromý sraz s lidma z klubu( a je jedno kdo to pořádá) , tak je účast poměrně velká. 

Čím to tedy je? Takže výmluvy, že není čas, nejsou peníze atd. nechme stranou a pojďme už jednou pro vždy, zde přesně na rovinu a upřímně říct, proč na ofiko srazech je účast menší než na soukromých? 

Co komu vadí? Co se nelíbí? Co by se mělo přesně změnit, aby byla účast velká jako kdysi bývala? 

Jinak předváděčky budu vozit, když to půjde vždy. Nepotřebuji, aby klub přispíval na palivo, klidně to uhradím ze svého, jako jsem to už jednou udělala jen, aby Pežoťáci měli možnost seznámit se s novinkami a vyzkoušet si je. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 no, kdyz byl sraz skoro zadarmo, tak to bylo ucastniku, to se to srazovalo, kdyz se sraz plati, dost ucastniku ubyde. (to je vec obecna a vyzkousena)  To uz jsem tady nekde taky psal.  Takze delat sraz zadarmo pro cleny asi neni uplne spravny cil. Ono zaplatit 400 a pak jet zadarmo na sraz v hodnote treba 1000, to si kazdy rychle spocita :D . Jinak k tem balickum, jo, bylo to mile prekvapeni ale stejne jako balicek, muze poslouzit jiz drive aplikovany model, kdy kazdy, i tedy po vyhodnoceni posledni ucastnik spolecne akce - orientaku/souteze/kvizu apod.  obdrzel malou cenu utechy.  To je pro me treba dobra cesta.... :)

Kdyz uz jsme u tech srazu, tak cilem by hlavne melo byt, aby si to lidi za svy penize uzili. Zazil jsem srazy, kde jsem za 100 dostal k snidani hrnek caje, 1 rohlik, 1 platek levny sunky, 1 platek eidamu a 1 maslicko.... a jeste to ani neslo odlepit od tacku. Zazil jsem i sraz, kde tusim prijeli Neonovi a nebylo pro ne jidlo. Zazil jsem i sraz, kde priozraly majitel kempu podaval zivanskou ve specialni uprave - skorobezmase v case, kdy uz deti spaly. Dalsi podstata, ktera mne z principu trapi je ta, ze si organizator rekne  dejme tomu 400 za luzko v kempovem penzionu, pro celou moji rodinu to vychazi na 1600 a to kdyz porovnam treba s cenou ubytka, co jsem mel v Parizi, tak je skoro stejna, ale je to v hotelu a se snidani formou svedskeho stolu. A to zduraznuju, protoze tady se bavime o kategorii ubytovani kemp..... Chapu, ze z neceho musi zit, a maji sezonu jen 3 mesice, ale cena v kempech se zvedla pomerne dost. Ja pak proste zvazuju, zda jet na sraz do kempu, nebo vzit rodinku do nejakyho peknyho hotelu. Samozrejme, ze u me pak vyhraje kemp, kvuli lidem, ktere tam potkam. Ale pokud se na neco zamerit, tak aby majitel kempu mel kuchare, ktery zvladne uvarit dobre jidlo aby mel dostatek personalu, protoze 2 holky fakt nezvladnou 80 lidi vc. roznosu jidel apod., tam vidim velke rezervy.

@MJSytic jako organizator par srazu vim o cem mluvim, a jednodenaky moc nemusim, neb mi v tom vetsinou udelaj bordel, nekteri ani bez omluvy nedorazi, ale to neni vas pripad. A vzdy vas rad vidim. Vyjadrovat se k tomu pochopitelne muzes, nicmene rekl bych, zedulezita jsou vyjadreni ucastniku, kteri se zucastnuji plnohodnotne. :) a neber vse porad jako utok na sebe ;) 

 

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Organizácia zrazu je dosť veľká vec na miesto, čas, program, peniaze atď. Nezvolame stretnutie 200 či 500 ľudí a nebudú na seba len pozerať celý deň. Len parkovanie 100 áut je na ihrisko, alebo veľkú lúku. Sedelo by sa kde? Na čom? Po tichu? Hladný? 

Za 15 rokov čo som členom sa mi nepodarilo zúčastniť sa zrazu ani jedného, či už časovo alebo vzdialenostne, s nikým sa osobne nepoznám, a takmer všetky zrazy boli v blízkosti Prahy, kde to máme Slováci trochu odruky. Preto mini zrazy vítam, všetkým čo sa to snažia organizovať držím palce a peňaženky nechá sa to podarí k spokojnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@StibTo no, tam jsme se radsi jeli vlastne najist do prasecaku do Globusu a Adel jsem pak vezl prece neco z Mekace jako pohotovost :D . Presne jak pises, sraz skvely a pak to zabije jedno kopyto u plotny :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže kvalitu jídla pořadatel moc neovlivní.... :( a pokud je snídaně za 35,- tak to zní sice super, ale ze to nebude k jidlu vime vsichni.... snidane raut za 120,- k jidlu bude ale je to zase drahé... zlaty stred se hleda špatně... Kolikrat i to ubytko je za nesmysl, ale stoji za prd... bohuzel hotelnictvi v čr je v takovem stavu, ze se optimum opet nehleda snadno...

taky musim dat za pravdu mmartinovi, ze nekdy zaparkovat i 30 aut je problem... viz vanocak loni.... ale hospoda i raut byl super a za slusny peniz..

 

A ok, @Scratchi... s tim bych problem nemela, me jde proste a hlvne jen o to, aby clovek neodjel s prazdnou domu i presto, ze investoval..

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...