Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přímočará pilka B&D


Vena garážmistr

Recommended Posts

Panstvo protože vím že je zde spousta lidiček vládnoucí spoustě řemesel a majících ve svých dílnách spoustu pokladů tak se zeptám než svoji přímočarku pošlu do šmelce. nemá někdo doma podobnou s vyhořelým motorkem nebo jinak poškozenou která má v pořádku upínku na plátek? Ta moje přestala plátek držet a když jsem tu upínku poptal ve značkovém servisu tak se mi vysmáli že vzhledem k stáří přístroje se na to již ND nedodávají. Přikládám fotku štítku. WP_20190911_19_10_47_Pro.thumb.jpg.2aefa14b039d420dab512f4c645c35ae.jpg

 

Pilka nemá naběháno tolik abych bez lítosti vyhodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@krtek 2 díky za nabídku. Ale pošta ze Slovenska by vyšla asi dost podobně jako když koupím nějakou noname v akci. 

No právě proto že je to ještě poctivá mašina tak se mi s ní nechce rozloučit a navíc má pro mě i tak trochu sentimentální hodnotu koupil jsem si jí za první výplatu když jsem začal jezdit s kamionem a kupoval jsem si jí protože jsem s její pomocí vyráběl stolek za okno do tahače. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobrá rada ale čas jsou peníze. Takže když budu obcházet/objíždět sběrné dvory dvě odpoledne nebo déle tak za tu dobu udělám prachy na jinou pilku. A nevěřím že bych měl štěstí a na první pokus bych našel.  Ptal jsem se tady jen jestli náhodou by někdo neměl doma pod stolem vhodného dárce kterého by jsme pežotí poštou dokázali dostat ke mě. A dával jsem tomu čas přes víkend. 

Jinak našel jsem na lidl-shopu za lidových 899,-  bateriovku bez baterky která patří do stejné party jako už jsem na jaře pořizoval flexu a ocasku takže baterky mám dvě a na to moje sem tam přiříznutí nějaké poličky nebo podobné blbosti musí tak akučka stačit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s těch mašin co jsem si koupil jako " mladej" mám zatím všechny vrtačku, fričku a vibrační brusku. Přímočarka mě opustila teď. Vrtačka je Narex ta mě asi přežije. Fričku mám B&D nebo Bosch teď honem nevím ta teda ještě funguje ale už jsou na odchodu ložiska u vřetena protože dělá vcelku bordel při rozběhu no a vibrační bruska tak ta toho u mě moc nenamaká tu jsem koupil tenkrát kvůli bráchoj když jsme mu tvořili skříňky do kuchyně. Ale je pravda že víceméně celou dobu fungovali spíš v režimu hobby než že by museli nějak usilovně dokazovat co zvládnou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...