Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 RC - svody


daveunit34

Recommended Posts

Ahoj, mám síce C4ku s tým motorom, ale myslím že to bude podobné. Začni od spodu, zhodiť katalyzátor, potom povoliť spodný reakčný silentblok motora a vybrať tú "vydličku" od nápravnice. Nevyhnutné je demontovať pravú /dlhú/ poloos. Teda pred tým vypustiť olej z prevodovky. Demontovať tepelný štít čo je nad skriňou riadenia.

Potom prejdeš hore, neviem ako peugeot ale citroen tam má "torpédo", teda ten plast pod oknom aj so stieračmi, obe idú dole aby si sa za motor rukami vôbec dostal. Odporúča sa zhodiť aj víko ventilov na výfukovej strane aby si tam mal viac miesta (možno to zvládneš aj bez tohto kroku). Po zhodení tepelného štítu na zvodoch začína sranda. Ideš demontovať priamo zvody. Hlavu tam nestrčíš tak že nič nevidíš, iba rukami a hmatom odzadu povoľuješ šróby. Keď ich konečne povolíš, položíš si zvody dole na skriňu riadenia.

Potom, znova ideš pod auto. Takto nachystané by si mal byť schopný motor na spodku vyklopiť o +/- 10-15cm dopredu aby si si spravil priestor kade tie zvody vytiahneš von. Daj si pozor aby si si neprerazil chladič vpredu ... ideálne robiť to v dvoch ľudoch. Ak to nepôjde vybrať, možno bude ešte treba demontovať celé telo toho reakčného silentbloku (to by som možno spravil hneď na začiatku po zhodení poloosi, uľahčí to robotu). To už by si videl na mieste ...

Nahodiť to obráteným spôsobom ... ak sa do toho pustíš budem držať palce :)

Upraveno uživatelem Juroo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...