Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doplňky pro Rifter


Packy

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Tak jsem si chtěl nainstalovat ty dokoupené "druhovýrobní" koberečky (viz výše) a zjistil jsem, že kobereček u řidiče nepasuje na špunty v podlaze. Tak jsem si vzal nožík a nářadí a poladil to, ale v dnešní době precizního 3D inženýrství mi to přijde jako dobrá fušeřina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
V 21. 9. 2019 at 20:22, Packy napsal:

Tak jsem je objednal ... uvidíme, zda přijde dřív auto, nebo nálepky :) 

Tak nálepky dorazily předevčírem - nejsem z toho nějaký odvázaný. Na přední prahy dejme tomu, ale na zadní je nemožné je dát. Bude třeba úprava. 

Zřejmě to ale dopadne tak, že o víkendu vyrobím šablonu, koupím si karbonovou fólii  a na plotteru si to vyřežu sám podle rozměrů prahů. Pokud se mi to povede, tak se pochlubím a jestli budete chtít někdo nařezat, tak s tím asi nebude problém, protože ta fólie se prodává po velkých kusech a dost mi toho zbyde ...

Upraveno uživatelem Packy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli můžu poradit než karbonovou folii dej tam transparentní ochranou folii. Dělal jsem to už na více autech a má to velkou výhodu jakákoliv barevná folie když se škrábne nebo ošoupne tak je to na ní okamžitě vidět na té transparentní to tak rychle vidět není. A navíc i když vezmeš hodně kvalitní tak je levnější než kvalitní karbonová která se v 1A kvalitě pohybuje dost přes tisíc korun za metr čtverečný.  Můj dodavatel ji dodává ve třech variantách podle síly tu nejsilnější dáváme na kamiony nebo nákladní auta na přední nárazníky aby se nepoškrábaly ale chce to trochu cviku na její aplikaci . Na ty prahy úplně v pohodě tu prostřední sílu.  Samozřejmě že pokud máš možnost říznout na plotru a udělat z jakékoliv barvy tak to má i nějaký estetický význam ta transparentka je čistě že se to nepoškrábe. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezký, ale nebál bych se tam přidat tu transparentní i přes tuty aspoň by vydrželi dýl. V předních dveřích bych ji vytáhnul o kousek dozadu do toho oblouku a v zadních bych s ní přikryl tuhle karbonovou ale hlavně bych jí dal na tu hranu nad pojezdem dveří tam to bude na ošoupání trpět hodně zvláště pokud vzadu budeš vozit děti nebo starší lidi. A dal bych jí od začátku toho oblouku po celé délce dveří až kam Tě to pustí. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak mi došly ty příčníky ... vizuálně vypadají dobře (jako Thule). Je to takové DO-DO - celkem pracně se tam musí nasoukat protiskluzová guma. Montáž je taky docela snadná - v každé patce je integrovaný imbus, který se tam pak zastrčí a slouží to jako krytka šroubu, která se dá "zamknout". Je na to takový plastový klíček ... ne nevím, na eshopu píšou, že je každa patka uzamykatelná - tohle odemkne každý, kdo s kleštičkami a imbus na sundání má přímo u toho 👎

Každý úchyt je v příčníku posuvný (dle šířky auta) a je tam mechanismus na vymezení šířky a fixování - při montáži na auto jsem zjistil, na jednom příčníku chybí ... poslal jsem to prodejci, ale nevím, jestli se mi bude chtít to balit a posílat to někam zpět. Uvidíme jak se k tomu postaví. Za ty prachy v tomto směru docela zklamání (že proto, že jsou Made in Poland??).

Přikládám pár fotek - poslední je ten chybějící vymezovač. Když jsem to nafotil, tak jsem zjistil, že jsem příčníky namontoval obráceně 🤣 ale už jsem to s ohledem na blíží se tmu nepředělával ... ale na autě vypadají celkem pěkně.

pricnik_1.jpg

pricnik_2.jpg

pricnik_3.jpg

pricnik_4.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@folo Do Partnera som kupoval v Gumarne Zubři, ale vanu este nemaju, koberceky ano, vid odkaz.
http://gumarny-shop.cz/product/category?path=691_735_2798

Uz som tam kupoval asi 3 sady kobercov na rozne auta, aj vane do kufra, priatelna cena, da sa vybrat kadeco. maju eshop, ale aj osobne ked treba. A maju vyrobky na kadeco ine, zasterky, gumy, prahy, zvonce, krytky na salt paky (Tatra, Liaz atd, traktory)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já jsem dostal gumové koberce + vanu od prodejce jako bonus, tak jsem zvědav. To jediné jsem z něj vymámil 😉. Teď řeším a prosím o radu, jestli se to tu ještě neřešilo, aspoň jsem tu na to nikde nenarazil a to jsou "zástěrky". ANO, nebo NE a na předek, nebo jenom zadek. Existují vůbec originali? Dík za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 12. 2019 at 10:02, posersochu napsal:

Ahoj já koupil na ebay příčníky na rakev. Nehyzdí auto a nehučí. Stály 2000 s dopravou a jsem spokojený.

Vypadá to velice dobře, můžeš mi poslat odkaz? Udrží to rakev, zkoušel jsi to?

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněny obrázky z citace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...