Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna spojky


nervozita

Recommended Posts

a další problém, převodovce se taky nechce ven, myslim že jsem povolil vše, jeden volnej sem si nechal nahoře, ale jakoby to drželo někde jak jsou uložený poloosy, tam byl taky jeden šroub co šel blbě, tak poraďte na co jsem zapomněl. dole proti motoru 2krátký 1dlouhejten nejde vyndat ale je vyšroubovanej, 3 na starteru, nahoře 3 dlouhý z toho jeden dost blbě přístupnej, svisle pod elektrikou jsou 2 šrouby a jedna matice, převodovka vysí a nejde rozdělit, čidlo hladiny je to proti tlumiči a taky venku, 

 

Upraveno uživatelem nervozita
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je venku, zapomněl jsem jeden šroub, musel jsem kvůli němu sundat další cosi. Přítlačák a ložisko kaput, lamelu vyfotim až to sundám . Vodící váleček nesedí, musim reklamovat. Ložisko je trochu jiné ale bude OK. Je tam taky LUK tak to snad klapne, Ještě kdo to tam dá všechno zpět   :))

IMG_20190915_121147[1].jpg

IMG_20190915_121131[1].jpg

IMG_20190915_120521[1].jpg

IMG_20190915_120453[1].jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

promysli ještě jednou tu dvouhmotu, možná bude nutné mít auto víc než dva roky, jestli ti to bude dělat po složení paseku, budeš sám na sebe nadávat, žes ji nedal

ale osobně tam kde to jde, dávám sadu s jednohmotou, ta spojka pak vydrží více (při normálním používání)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 8. 2019 at 12:00, nervozita napsal:

sehnat volného nebo ochotného mechanika je problém a pak jsou ti co nevědí kolik si za to říct, takže auto bude klidně 14 dní na špalkách a už se mě nechce pořád na někoho nebo na něco čekat, už jsem si sám nějaký drobnosti dělal, je to sousto ale nebojim se.

 

Tesaři taky nevědí co si za práci vzít, takže je to v rovnováze, za to co stratíš na tomhle časem, máš na jedné vazbě na barák. 🤔 Kolik to má namotáno, že riskuješ bez hmoty? 

Upraveno uživatelem Milan+
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi to nechceš slyšet nebo číst. Ale pokud už to máš rozkuchané a výš sám jak jsi se s tím namordoval tak bych velmi vážně o výměně toho setrváku uvažoval, protože to jak odešla ta spojka může být i důsledek toho v jakém stavu je setrvák. Je jedno jestli tam dáš dvouhmotu nebo tam nacpeš alternativní jednohmotu. Osobně bych se a to se dá říct že mám dílnu vcelku dost dobře vybavenou do spojky nehrnul ale když už bych se s tím takhle drbal tak bych to udělal kompletně abych se s tím nemusel za rok nebo i dřív drbat opětovně. Jasně jsou to prachy navíc možná že to auto ani takovou hodnotu nemá ale spočítej si kolik času Tě to stálo. Opravdu by se Ti chtělo tolik času se zase válet pod jedním a tím samým pekáčem tím spíš kvůli stejné věci. Jasně podruhé už Ti to půjde trochu líp protože budeš vědět co a jak ale stejně na tom toho času tolik neušetříš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...