Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to nemyslel nějak zle. Prostě, než se s tím trápit, když je to na kšeft... Navíc ten FW chce pak stejně kalibraci kvůli echu při volání, což umí jen autorizák a stejně tak CZ odemknou jen v Peugeotu :roll

Jinak prostě sehnat instalačku FW a nainstalovat. Pak nainstalovat mapy.

P.S. Já vím, před X lety jsme u vás pořídili 206SW pro známého ;)

Odesláno

V pohodě, prostě mám rád výzvy, ale vše má své hranice. Mám nějaké možnosti  v Peu, tak to pořeším přes ně.

PS. doufám že je, nebo byl známý  s 206-kou spokojen. Právě kvůli spokojenosti zákazníků omezuji komisní prodej a za auta si raději ručím sám. V dnešnín době je komise hodně nevděčná.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, mohl by mi někdo poradit, kde se dají zdarma stáhnout aktualizace pro mapy v Peugeot 508 SW rv. 2015 2.0 BlueHDI 110 kW 

Předem díky za pomoc.

Upraveno uživatelem Kozlik81
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak stále pátrám po nějaké možnosti, jak v RT6/SMEG aktualizovat stávající mapy, ale zatím to vypadá beznadějně :( O nějaké neoficiální aktualizaci, jako má RNEG, nikde žádná zmínka. Zkoušel jsem i najít nějaký "RT6 toolbox", přes který by mělo jít mapy ručně upravovat, ale nic. Věřím, že na to nějaký editor musí existovat - formát mapových podkladů bude určitě podle nějaké normy, aby to HERE mohl vše pohodlně krmit aktuálními daty :myslim  Nebo máte někdo v tomto směru nějaké jiné informace?

Odesláno (upraveno)

RNEG po aktualizaci funguje. :super 

Včera jsem na FB viděl příspěvek, kde někdo vyměnil RNEG za RT6ku. Psal, že má i nové mapy a přidal fotku. 

468455052_1997651450675874_7336366842041735344_n.jpg

@MJSytic mám zkusit z něho vytáhnout původ map? :myslim  

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Zmenilo sa nieco v tomto smere. Oficialna aplikacia na update map mi po zadani VIN cisla ponuka mapy 17.0.0-r0, co by mali byt zrejme tie o ktorych sa pise vyssie, tj. datove podklady z roku 2021. Nema niekto viac informacii?

Odesláno

17.0.0-r0 budou mapy pro novější systémy, tam updaty dle mého názoru normálně fungují dál :myslim  Ukončené jsou pro verze RT6/SMEG :nevim 
Pro NAC mi to našlo verzi 
28.0.0-r0

Snímek obrazovky 2025-03-28 080847.png

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Zdravim Vás. Ako prosím zistím z akého roku mám mapy? Ide o 508 z roku 2015, dotykový displej. Ďakujem 

Upraveno uživatelem Gabo597
preklep
Odesláno

Tak keď dobre pozerám, tak mám gr409 čo sú mapy z 2015 🙉. Tak idem kúpiť novšie. Auto mám týždeň, tak ešte zisťujem čo a ako. Ďakujem.

Ešte by som mal dotaz. Keď kúpim posledné mapy na oficiálnej stránke peugeot z roku 2023, budú v češtine? A nemáte niekto návod na inštaláciu v sk/cz? Tam sú iba pre mňa nezrozumiteľné reči. Ďakujem 

Odesláno

Tomu som sa chcel práve vyhnúť, keď mám konečne vstavanú navi. Kúpil som mapy na bazoši, tak uvidím aké to bude. Keď tak kúpim nejaké android rádio z Číny a hotovo 😁.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...