Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Original radio Clarion se vypíná a zapíná


skorpion

Recommended Posts

Ahoj všem, mám teď problém s originál rádiem pu-2184 s CD. Chová se divně. Po zapnutí vše naběhne, ale po pár vteřinách se vypne a hned zase zapne. A to dělá pořád dokola. Pokud ale neustále měním hlasitost, tak to neudělá. Jakmile ale nechám hlasitost, tak zase restarty. Taky mi divně skáče hlasitost, nejde vždy po jednotkách, ale skáče třeba o dvě nebo i čtyři čísla, když přidávám nebo ubírám.

Měl jsem rádio venku, kabeláž se zdá ok. Vytáhl jsem ho, rozebral a vyčistil včetně čočky, protože mi přestalo číst CD před časem. No a po složení a zapnutí běželo v pořádku a i přehrávalo CD. Jenže ne na moc dlouho. Teda CD přehrává, ale pořád se restartuje.

Auto mám rok a fungovalo to v pohodě. Nestalo se to někomu a na řadu na co kouknout?

Je to MUX, původně tam byl kazeťák a předchozí majitel tam dal CD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Skúsil by som poprípade rádio z miesta vybrať, a nechať voľne položené vonku, napojené, či sa to bude opakovať. Či sa náhodou rádio neprehrieva, a nevypína sa zato. 

Ten CD menič dovtedy odpoj, a uvidíš (modrý konektor na rádiu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo dělá to i na CD i na rádio. Už jsem mezitím tam zkusil dát jiné rádio a dělalo to taky. Naopak moje rádio v jiném autě hrálo dobře.

Ono je to navíc náladový. Někdy to hraje úplně v pohodě bez přerušování a jindy to takhle začne blbnout. Když to zrovna jde, tak mi i ta hlasitost jde hezký po jednotkách nahoru i dolů. Ale jakmile to začne se přerušovat, tak pak skáče i ta hlasitost. Na diagnostice to vypisovalo nějakou chybou datového kabelu, mám někde fotku tak to dohledam. A už se mi stalo, že po vypnutí motoru a vytažení klíčku zůstal svítit displej, což taky není normální...asi to fakt bude kabeláží, jen nevím kde hledat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle nám Honza Kolb vytáhnul z diagnostiky. Jinak nám ještě neustále každých cca 10 sekund spíná Sahara od klimy. Má to teda vliv i na ostatní elektroniku, kdy při sepnutí pohasnou světla i podsvícení a trochu zakolísají otáčky motoru, nevim jestli je to normální?

IMG-20190923-WA0003.jpg

IMG-20190923-WA0002.jpg

IMG-20190923-WA0000.jpg

IMG-20190923-WA0001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolisanie otacok moze mat vplyv na nizke napatie, a tym padom sa vypinaju komfortne spotrebice. ale ci je to ono netusim.
Raz sa mi takto vypinalo radio, klima atd, ale bolo to spôsobene opotrebovanim zbernych kružkov v alternatore a tym nizke napatie v aute. chvilu to išlo, chvilu nie, po vymene dielov v alternatore OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Ahoj u mého autorádia s CD ,406 mux se autorádio samo vypíná a zapíná.....pak úplně zatuhlo a na nic nereagovalo...po hodině kdy jsem jel domů se nakonec zaplo, ale každé 2 sekundy pípa....je možné, že ztratilo vin kód?Bude ho asi potřebovat přes dia spárovat s autem, že?

Je tu někdo v okolí Náchoda,Hradce s dia Peugeot planet?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...