Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zvláštní verze


lkomarek

Recommended Posts

Zdravím, narazil jsem na verzi 2008 která se v ceníkách nevyskytuje. Zajímalo by mě zda se jedná o nějakou poslední inovaci před příchodem nové.

Je to s motorem 1.2 82k který už před časem úplně zmizel z ceníků a prodejce mi potvrdil že nelze objednat do výroby a že jsou už jen skladovky. Na tom by nebylo nic divného ale je to v modré barvě kterou tento model nikdy v nabídce neměl a navíc dle fotek z nabídky to vypadá že má 6st manuál.

Víte někdo víc o co se jedná?

Odkaz.https://skladovevozy.peugeot.cz/nove-vozy/pdf/24521

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vím jen, že ta modrá barva byla v dubnu 2019 nabízena v konfigurátoru na stránkách peugeot.cz, ale jenom tak 14 dní a pak to vypadlo z nabídky, stejně jako motor 82 koní

ta šestistupňová převodovka pro motor 82 koní by musela mít jiný převodový poměr stálého převodu, což si myslím, že na konci produkce tohoto modelu je nesmysl :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lion Car má vždy zajímavá auta v nabídce. Třeba jako jeden z prvních měl u skladovky pro 308 8° automat. Nedivím se že mají v nabídce tuhle barvu. 

Koukal jsem že 82k zmizelo z nabídky. V tomhle autě asi bude. Důvod proč to zmizelo je jasný. Přijde nová 2008 a bude začínat s cenou výše. 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme objednávali v květnu 2008- ičku, tak při volbě barvy nám přišlo, že těch červených verzí už jezdí  hodně. Prodejce nám pak nabídl tu modrou Quasar barvu s tím, že ji sám ještě v originále neviděl. Údajně ji teprve dostali do nabídky. No a od 26. července už ji máme doma ve verzi Active 96kw a 6stup. manuálem. Nám i tomu prodejci se moc líbila. Takže objednat se dá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak další 61kW s 6kvaltem. Asi do konce výroby chrlí co je na skladě. Zajímalo by mě zda někdo takovou verzi pořídí jak to s tím 6ti kvaltem jezdí, kolik točí na dálnici a tak.

 

https://www.avcar.cz/nabidka-vozu/nove-vozy-peugeot/769-Peugeot-2008-ACTIVE-1_2-PureTech-82-SandS-MAN5/?f[md][0]=2008&fbclid=IwAR14b0ZonDgzUoJDQ_irsZxRLX3lLLgnJW-7lsmgG0ANrg-mTNY2gmma8eg

 

EDIT: A nebo dávají jen fotky co kde najdou, na fotkách má tahle verze manuální klimatizaci a v popisu automatickou.

Upraveno uživatelem lkomarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi už montují převodovky určené do nové 208, která má přijít na trhy ke konci roku, ale nejslabší benz. motor 1.2 má mít 74 kw (100 koní)..., taky si myslím, že 6tikvalt u motoru 60 kw musí mít jiný stálý převod (je to nejjednodušší řešení)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...