Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Je to k nas......ní, zase napadl sníh (jen 10 cen?áků), ale kdo to má pořát uklízet. :aut:bojim:aut

A hlavně kdo to má pořád čistit z auta. :grr:myslim:grr

Tak už zase padá dopr.....le. :grr:grr:grr

[upravil dne 9/3/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já to vidím následovně - do srpna pořád stejně, v srpnu začně být tak 9°, zaří a říjen tak 12° a pak zas bude sněžit.

Kde je tepleji? stehuju se!

Guest Miloš306
Odesláno

Mam taký dojem, že to dnes dorazilo od Vás aj ku nám (Bardejov-SR). Vonku je teraz len -1 st.C, ale sneží, fúka vietor, robia sa záveje.

To Aka: Daj vedie? kde sa s?ahuješ za teplom, ani mňa už táto zima nebaví!!!

:xvul:xvul:xvul

Odesláno

Já se z toho snad zbláznim, mám okolo baráku ještě pořád půl metru sněhu a už zase padá, to neni normální v tuhle dobu. Už i v práci si dělali ze mě srandu a? si předělám kalendář na léto, podzim, zima a zkurv... zima, tak jsem je posílal někam a teď koukám, že snad měli pravdu , ráno budu mít zase co házet, ten nahoře se snad pmátnul........ hrůza.:bojim:bojim:bojim:grr:grr:grr

Odesláno

Lidi! Co blázníte?!?!? Chcete aby bylo v zimě teplo? U nás? na 50tý rovnoběžce??? Tenhle kus roku je studenej od toho, aby byl sníh, mráz a jiný legrace. Kdyby bylo tepleji, tak bude 4 měsíce chlejstat, nebou budou na zemi pěkný sračky. Až budou v létě 30st horka, tak možná budete vzpomínat na ty krásný slunečný zimní dny, kdy je metr prašanu a příjemných -5. Jestli se vám zima nelíbí taková jakou ji máte, tak se hold musíte odstěhovat někam, kde je teplíčko nebo na hory (příp Vysočinu), kde umí bejt zima moooc pěkná.... Nebo to prostě vemte tak, že je v zimě sníh, zima, nevlídno a v létě ne. Bude se Vám možná líp dejchat.

A ne že tady fakt budete v létě nadávat, jaký je horko !!!!

S pozdravem Ježkovi.voči :roker

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Lidi! Co blázníte?!?!? Chcete aby bylo v zimě teplo? U nás? na 50tý rovnoběžce??? Tenhle kus roku je studenej od toho, aby byl sníh, mráz a jiný legrace. Kdyby bylo tepleji, tak bude 4 měsíce chlejstat, nebou budou na zemi pěkný sračky. Až budou v létě 30st horka, tak možná budete vzpomínat na ty krásný slunečný zimní dny, kdy je metr prašanu a příjemných -5. Jestli se vám zima nelíbí taková jakou ji máte, tak se hold musíte odstěhovat někam, kde je teplíčko nebo na hory (příp Vysočinu), kde umí bejt zima moooc pěkná.... Nebo to prostě vemte tak, že je v zimě sníh, zima, nevlídno a v létě ne. Bude se Vám možná líp dejchat.

A ne že tady fakt budete v létě nadávat, jaký je horko !!!!

S pozdravem Ježkovi.voči :roker

Zimu prostě nemám rád, a říkej si, co chceš - zima je dobrá pro bár bláznů, který si na nohy montujou takový zvláštní prkýnka a pohyb na nich ovládaj - běžné smrtelníky Ty bílé srágory, co jsou už čtyři měsíce všude kolem, musej zákonitě obtěžovat.

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Ach jo, už jsem byl rád že je po sněhu. A dnes u nás strašně chumelí. Je to hrozný počasí.:grr Už aby bylo léto!!!!

A jak je u vás??????? :papa

snih1.JPG

snih.JPG

Na Klůadně pěkně chumelí už tady bude v kusetr chumelit skoro dva dny to je hnus,ale zatím to tu nikdo neprotáhl silnice takže snad to napraví!:aut

Odesláno

V Brně je zase sněhu tolik, že to snad ani není možný. Včera mě na autoškolním autě odešel startér, tak jsem doufal, že dnešní popjíždění po Brně přežiju s pomocí kopečků, kde auto nastartuju. Ale abych se rozjel v tom sněhu, bude potřebovat vcelku prudký svahy.:grr U¨Ž MĚ TO NEBA!!!!!!:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Tak na konec do rána napadlo 15cm :grr

tak nejak, silnice je asi nekde mezi autama...kdo vi?:myslim

a porad pada a pada....kde se to tam nahore bere???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...