KUBBACHER Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Čaute kluci, mám problém, vyměnil jsem celý výfuk kromě drátěnky, tu mám domá v dílně přichystanou, ale problém je ják sundat u dvaapůlky drátěnku u motoru? U katu to není problém, ale od motoru je málo místa přesto že je tam objímka nedá se udájně roztáhnout málo prostoru, dá se to nějak obejít bez demontáže turba? Citovat
TOMDOM Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 ano dá se říznout šroub na svorce , je potřepa sundat spodní kryt motoru . já jsem řezal plátkem na železo asi 5min. a dlouhej majzl protozě je to k turbu pěkně přirezlý. kupoval jsi asi originál ? mě stála ta drátěnka 5200Kč v peugeot servis. Citovat
KUBBACHER Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Tak fajn, stejně si to nechám udělat, v servise ve kterém jsem si nechal měnit ten výfuk tak byly z toho auta hodně v šoku, proto mi možná řekli, že musí jít turbo dolů, což když jsem si pod to včera v garáži lehl mi až tak špatné nepřipadá, no asi to nechtěli dělat. Jinak origoš drátěnku nemám je třívrstvá, ale asi o deset cm kratší, což nahradím trubkou od katu. Stála mě 1300,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.