Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spojkovy pedal


devdem

Recommended Posts

Kratka story: spadnul mi spojkovy pedal na podlahu.

Dlouha story: zdalo se mi, ze se mi spojkovy pedal  vraci cim dal tim mene, az zustal na podlaze a prestal se vracet uplne. Pote, co mne zena odtahla domu na spagate, jsem ocekaval prasklou hadici a vyteklou kapalinu, nebo odesly nektery ze spojkovych valcu a ono prd. Viz fotky. Ulomena packa na spojkovem pedalu, ktera macka hlavni valec. Je na ni videt, ze praskala nejakou dobu, cca 3/4 jsou matne a zbytek je leskly lom. Nicmene jsem neslysel, ze by se to nekdy nekomu stalo a spojkovy pedal jako dil se snad ani neda koupit. Coz o to - svarim a fertig. Nicmene mne to prekvapilo.

Jo - a kdyz vam na magistrale za najezdem u PaKulu smerem ven z Prahy odejde spojka a potrebujete dojet do Strasnic k servisu Kopecky (nene, auto jsem tam opravit nenechal, to bych ho radeji zapalil ale mame vedle firmu), chce to opravdu odvazneho (spis nezdrave sebevedomeho) muze ;-).

Upraveno uživatelem devdem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne to som pisal, vymena spojky, zotrvacnika... nadherny chod pedalu a po chvily, bum, zlomenina. Ja som dokazal prist, este ma zastavili  chlapci mladi policajtski, bol som podozrivy z pomalej jazdy... tak som im vysvetlil situaciua museli ma roztlacit, aby som vedel zaradit kvalt :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bez spojky dojel cca 5km po Praze do prace a odpoledne mne cca 20km domu odtahla zena - cestou jsme se dvakrat pohadali :-D. A pak jsem ji dorazil tim, ze oprava bude stat pres 30kKc - "musim"  si na to totiz koupit novou svarecku ;-). Minuly vikend jsem menil volnobezku alternatoru, remenici na klice, napinak a remen, tak jsem si rikal, ze bude nejaky cas klid :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...