Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rt6 upgrade


donald75

Recommended Posts

ahoj som cerstvy pezotak 3008 rocnik 2016 a vela som cital na forach a mam v tom uz gulas rad by som upgradoval rt6 soft co mam: mam verziu RNEG2.86.B.1 AKA JE najnovšia verzia a kde by som ju prosím vas stiahol a co kde nastavit pri instalacii nejaký manuál by tiež bodol kedze vsade na videach je nieco insie predpokladám ze bude v slovenčine kedze neviem cudzie jazyky vôbec. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahoj. Prosim o radu peugeot 508 2011 RT6  RNEG 2,06 aj ked je uz mozno neskoro upgrejdoval som soft z CD na 2,86B instalacia zacala normalne  ale asi po 20' mi to zamrzlo" dowload crc 7 percent" a uz sa to nepohlo. Pockal som asi 1 hod a nic. Asi som nieco dodrbkal. Teraz radio neraguje, ani cd sa neda vybrat. Musel som vybrat poistku inak sa mechanika stale tocila.... Da sa to nejako spravit? Asi len v servise..... Ci? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Nebudu zakládat nové téma a zeptám se zde.

Na zkoušku jsem si aktivoval výstrahy v navigaci.  A kromě toho, že to je v angličtině, tak mi to vyhazuje hlášení z různých častí republiky i když v té dané části republiky nejsem. 

Např. včera jsem jezdil jen zde po městě a hlásilo mi to dálnici D2 Brno, Rožnov pod Radhoštěm a Rychnov nad Kněžnou. .A to jsem neměl naplánovanou žádnou trasu v navigaci. Takže otázka zní - odkud bere to auto nebo ten systém informace?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Zdravím také řeším rádio odešla micro SD karta dal jsem novou nahrál firmware 2.86b rádio i displej jede 1. Den rádio pipalo teď už ne rádio hraje cd funguje ale v rádiu nejsou žádné funkce ani mapy na GPS . Ani při zařazení zpátečky neni asistent .Myslel jsem že budu muset přes diagbox nastavit vin v rádiu ale diag ho ani nevidí jako kdyby v autě žádné rádio nebylo . Jde o rádio rt6 rneg2 auto Peugeot 3008 rok 2014

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...