Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeo 307 2.0 hdi 66kw


Jhefner

Recommended Posts

diagnostika přece pracuje přes počítač takže když se zeptá tady tak je to podobné jako by to nechal napíchnout na diagnostiku.

Však je to tady pořád dokola, každej si myslí že mi mechanici se diagnostikou oháníme jen aby jsme ze zákazníků tahali víc peněz než musíme protože si myslí že ty auta jsou pořád tak jednoduchý jako byli stodvacítky nebo ještě první favority. Ale ono to tak není, netvrdím že 307 je super složité auto nadupané čidly ale na druhou stranu je tam těch čidel tolik že pouhým okem, poslechem nebo zkušenostma  NELZE na takovém autě diagnostikovat možnou závadu stoprocentně. To LZE pouze s diagnostikou a to ještě za předpokladu že s ní mechanik umí pracovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak tím když by jsi začal, že jdeš ve čtvrtek na diagnostiku a že by jsi se chtěl zeptat na co se při diagnostice zkusit zaměřit tak by to byla dobře položená otázka a nikdo by si nedovolil takové rýpavé odpovědi jako já. Nikdo tady nemá  potřebu stírat nováčky za kdejakou maličkost ale tak nějak se předpokládá že člověk který vlastní ŘP a auto tak to má nějak v hlavě poskládané a dokáže položit rozumný dotaz a taky že si poté co ten dotaz položí to po sobě přečte a text případně upraví aby to dávalo smysl. Beru že někteří  zde fungují na mobilních zařízeních kde to není tak jednoduché jak na noťasu nebo stolním PC ale snažte se trochu já jsem ten první dotaz přečetl asi 4x než jsem to dokázal rozklíčovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...