Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sleva z doporučené prodejní ceny


pap13

Recommended Posts

Dodo 1976 - Jednalo se auto na "začátku" výroby kde šlo něco doplnit a něco ne. (vše co jsme chtěli naštěstí šlo přidat). Čekal jsem na něj cca 1-1,5měs

pap13 - ano jedná se ročník 2013 kupovaný tehdy jako funglovka. Příspěvek byl myšlen tak, že vytřískat z nich slevu lze.

Slevu jsem dostal tak, že jsem poptal zda někdo nědělá v Peugeotu (poptával jsem v motorkářském BMW GS klubu). Ozval se mi jeden kluk co mi dal největší slevu jakou mohl a řekl ať si zajdu s tím do prodejny u sebe v Praze, že ho to jedno auto nevytrhne. Pokud by mi slevu nedali tak bych hold jel do Znojma.

Při příchodu prodejce ochotný, když jsem řekl že chci koupit 5008, tak mě k ní vedl. Jsem ho opravil, že jsem ji už viděl a chci ji proste koupit / objednat. Viděl jsem jak mu cinkají zlatáky v očích že má kšeft. Začal něco vymýšlet a tak jsem mu dal tu nabídku co jsem měl a řekl jsem mu, že pokud se cena nebude podobat či nebude lepší tak kšeft nebude. Zalapal po dechu když to viděl a začal kouzlit ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera objednal 5008 1.6 Puretech EAT8, sleva 1,7%. Bylo těsně před výrobou, změna konfigurace ještě šla, tak by snad auto mohlo být rychle. První dva záříjové týdny jedeme na dovolenou, tak se teď modlíme, aby to Frantíci stihli a nestávkovali. Ještě budou celozávodní dovolené, no bude to napínavé.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...