Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Asi kvalitní pneuservis


Recommended Posts

Si tak jedu autem do práce a na silnici leží šroub od kol. Tak si tak v duchu říkám: "Sakra, někdo ztratil..." a jedu dál.

Frame 2019.06.20 07-13-03 (0-00-50.593).jpg

O kus dál leží další, tak si říkám: "To snad někdo vyhazoval schválně..."
 

Frame 2019.06.20 07-23-06 (0-00-53.328).jpg

A o další kus dál :( 

Frame 2019.06.20 07-24-36 (0-02-23.986).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musela ale otázkou je jak to vyhodnotila.  Tak ale nemusel to být nutně pneuservis. Třeba ji někdo tajně miluje a tohle je způsob jak jí to dát najevo. Vzpomeňte si na svoje školkové lásky většinou to je tak že když se holčička chlapečkovy líbí tak ten ji všemožně ubližuje dokud si ho nevšimne a někteří rádoby chlapy to tak mají i v dospělosti.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, pesastor napsal:

Mne to vyhodnotil po 500 metrech jizdy sef dopravy ze je to lebro a ze mam pokracovat. Tak jsem po kilometru volal "pane *** nemam leve predni kolo"

Jak tak se stále přesvědčuji máš zážitky se vším co kdo prezentuje, máme takového jakoby mistra na dílně též, co kdo poví, tak on to zažil dvakrát. 

Nemluvě o tom Rakousku atd, Ulysak tam byl několikrát dole na jihu, pár kontrol proběhlo, to samé, Německo, Francie a Swiss a nikde žádný problém, to jen prezentuješ asi co jsi kde slyšel. Zaplatil jsem na fleku rychlost a  jednou světla. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MIly Milane+, neprezentuji co jsem slysel ale co jsem zazil. Treba s tou upadlou gumou - az nekdy pojedes pres Mestec Kralove, zastav se tam u statnich hasicu a jestli tam jeste najdes pametnika ktery je tam vic nez 15 let, treba si vzpomene jak v pulmetru snehu vakama zvedali mou Vochcafku a hledali v poli v sest rano uteklou gumu. Stejne tak s tema Rakusakama - byslim 50km od hranic. Parkrat me vratili kvuji pitchovine v Jarovciach s autem. Chteli treba na rakvi uvnitr zajisteny naklad nebo lekarnicku ne v kufru ale v prostoru posadky, donedavna jsem jezdil na motorce a BEZNE odklovej cloveka na kontrolu vykonu na zadni kole a mereni hluku. A na IG-L pred Grazu nastesti s benzinakem takova technicka na pointu Afsinagu ze vyfukovali i pneu a cukeli do nich endoskopem, merili co mohli. Tam nastesti bez ztraty kvetinky.

Takze Stare povesti ceske ode mne NE! Jezdim 52 let a uz jsem ledacsos zazil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proč hasiče, když mi updne kolo, mám asistenci, jenom připomínka nevěděl jsi ani minule ač jsi psal o vochcavce a dnes sedíš v anglicaku, jestli má matice či šrouby, dohledem si to. 

Upevneny náklad v rakvi je samozřejmostí, tak se tomu nediv. Takže teď tu o karkulce. 

A s naftou máš jaké zkušenosti? 

Tatru co jsi tu jako spesl vůz prezentoval, tak foto na odpověď žádné. 

😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nedávno jsem zastavil u nějaké řidičky s dotazem, jestli potřebuje pomoct, na to odvětila, že už volala asistenčku, ale že tam něco bouchá a zhoršuje se to. tak jsem se podíval LP kolo drželo na posledním (taky už povoleném) šroubu. Dáma z toho byla lehce v šoku a říkala, že má asi týden po přezutí...Pak říkala, že můžu klidně jet, takže jak dlouho tam ještě čekala, nevím. Celkem by mě zajímalo, jak se k tomu postavil daný servis...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl naposled v pneuservise 2 roky zpět, někdy v srpnu. Chtěl jsem nazout nové pneu na alu. Mechoš co to dělal, tak nejspíš rázovým utahovákem strhl jeden šroub a aby se na to nepřišlo, tak na závit dal nějaké silikonové lepidlo. Šroub prcnul zpět a já na to přišel, až když jsem přezouval na zimní kola. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

>Onder138: Jj, já jsem si před měsícem utrhl šroub na svém autě a to jsem ani nepotřeboval pneu utahovák (jen ten křížový klíč na kola). Ono je to hned, člověk trochu zabere... poučen touto událostí jsem si objednal momenťák v rozsahem 20-210kN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Je sorry, jasně že Nm. Před nedávnem jsem dotahoval spojovák při výměně kotoučů a následně i kola předepsanou utahovací silou a mám pocit, že takhle "nalehko" jsem kola nikdy nedotahoval. Ale předepsáno jest 130Nm tak to evidentně má stačit. 😎

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...