Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radiátor klimatizacie


Guest Rudo08

Recommended Posts

Nenasiel som tu nijake info ohľadne rad.klimatizacie a jeho výmeny..Moja otázka je pokial je radiátor klimatizácie znečistený od rôzneho bordelu hlavne hmyzu a špiny má to nejaký zásadný vplyv na chod motora a jeho chladenie?aky je cely proces výmeny radiátora a je to nutne riesit pri znecistenom radiatore alebo sa dá nejak vyčistiť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecne je radiator klimy soucasti tlakoveho okruhu s kompresoremm tj jeho vymena - nova napln klimy. Na radiatoru byva docela podstatna soucast - odvlcovac. Vlastni napleni ce ca 100 Eur, k tomu pripocti cenu noveho radiatoru a praci mechanika s jeho vymenou. Jeste chces menit?

Jestli Ti klima chladim JEMNE vycistit, NE tlakovou Vapkou a nechat byt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 pokud myslíš radiátor topení,  ten má zásadní vliv na topení (teplotu vzduchu z topení), má ale i částečný vliv na chlazení motoru, protože jím stále prochází chladící kapalina bez ohledu na to, zda máš puštěné topení, nebo nee...(jestli málo topí, je částečně ucpaný průchod chlad. kapaliny radiátorem a může to i hůře chladit motor)

pokud myslíš výparník klimatizace, ten má vliv na chlazení vzduchu, vycházejícího z klimy, na teplotu motoru nemá žádný vliv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten první za nárazníkem je chladič klimatizace--na chlazení motoru nemá vliv, ale za ním je chladič vody a mezi nima bývá bordel (listí atd.), toto už na chlazení motoru vliv má (náporový vzduch nemá jak procházet chladičem), je dobré to tam čas od času vyčistit--propláchnout hadicí, ale nepoužívat tlakovou vodu :bojim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este sa opýtam okolo pántov dverí mám strašný sajrajt od rozteceneho oleja je to na všetkých styroch dverách...je tam horsi pristup na vyčistenie ale bude to treba vyčistiť..nejaky tip na pripravok ktorý tú masnotu rozpusti a vyčistí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...