Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Čéče - ty jsi šikula - měl bych pro tebe zakázku, až se budeš někdy nudit... Nechtěl bys udělat bílou 405??? Měl bys tu reklamu - dal bych si ji jako avatar :-) Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 nebo zkus nejakou zajimavou modernizaci 306-prosííííííííííííííííííííím Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 No tak ta fotka je:super Co ti moje fotečky na gifka:mrk:mrk Citovat
Fusion Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Neon Čéče - ty jsi šikula - měl bych pro tebe zakázku, až se budeš někdy nudit... Nechtěl bys udělat bílou 405??? Měl bys tu reklamu - dal bych si ji jako avatar :-) Nahoď fotku, mrknu se na to ale nic neslibuju Email: fusion zavináč seznam tečka cézet Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Neon Čéče - ty jsi šikula - měl bych pro tebe zakázku, až se budeš někdy nudit... Nechtěl bys udělat bílou 405??? Měl bys tu reklamu - dal bych si ji jako avatar :-) Nahoď fotku, mrknu se na to ale nic neslibuju Email: fusion zavináč seznam tečka cézet Podivej se prosimtě na ty moje fotky :(:( Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 To je pěkný tak jsem zvědavej co udělaš s mého auto Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Neon Čéče - ty jsi šikula - měl bych pro tebe zakázku, až se budeš někdy nudit... Nechtěl bys udělat bílou 405??? Měl bys tu reklamu - dal bych si ji jako avatar :-) Nahoď fotku, mrknu se na to ale nic neslibuju Email: fusion zavináč seznam tečka cézet Čupr - nafotim a pošlu... Kdyby ses někdy nudil, tak já bych si to pak dal jako avatar a měl bys reklamu (dal bych ti tam) ©Fusion :-D Citovat
Capy Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 jéééééé to je hezký autí.Hele jestli buděš dělat Neonovi tu 405,nechtěl bys tam přilepit zadek z kombika(mam taky bílou) pak bych měl taky zájem na avatar.to už by si měl 2 reklamy:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.