Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zatekanie do kufra


cvrlo

Recommended Posts

V 30. 5. 2019 at 9:37, zenes napsal:

To by som netvrdil chorobou 508

Riešime Peugeot, že to tecie aj v iných autách neriešime, ale napr 508 je náhradou zlucenych modelov 407 a 607 a tam to netieklo.  Mal som 405, 2x 605, a netieklo ani do jednej. Keď ustupuje praktická stránka estetickej, niekde sa to odrazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Mě toto dělalo na staré 406. Fakt to chtělo lehnout do kufru a lejt. Místo jsem zjistil ale kudy teče až cca za půl roku. Pořád jsem hledal špatnou sparu, gumu prostě cokoli. Až jsem se naštval a nacpal tmel všude , ve výsledku to teklo pod špatně přilepeným zadním oknem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tečie ti to pravdepodobne cez membránové vetranie ,alebo ako by som to nazval. Po bokoch kufra pod tapacírom na kaźdej strane je taký otvor s membránou. Pravdepodobne slúźi na zníženie pretlaku pri zabuchnutí kufra. Okolo plastovej mriežky je gumové tesnenie ktoré netesní. Ja som mal tento istý problèm. Vyriešil som to tak , že som to okolo utesnil silikónom a zatiaľ mám pokoj. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to niekde po bokoch kufra ,také obdĺźnikovè otvory cez plech pod tapacírom. Robil som to minulý rok,neviem už presnú polohu. Strhol som celý bočný tapacír a tak som to objavil. Ja som mal vodu až pod rezervou. Stekalo to po boku , spodný penový tapacír bol nasiaknutý vodou. Skúšal som svetlo, dorazy kufra , ale v tom to nebolo. Uź som mal nervy. Potom som objavil tie vetráky a bolo to ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tiež som do vložil do sikonu ,zatiahnuť to nejde ,keďže sa to tam iba nacvakne.Medzi svetlom a blatníkom je štrbina kadial by tá voda mala odtekať. Poväčšinou sa to zanesie nečistotami ,prach a pod. ,mno a potom tá voda jednoducho tečie popod ten doraz do kufra. Chujovo vyriešené ,neviem prečo tam neurobili výstupok a ten doraz mohol byť kratší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...