Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost se 17" kolama na 1.9TD ohledně zkoršení dynamiky. Jednalo by se o 7x17 - 215(225)/45/R17.

Dále jestli ty kola nikde nedrhnou, popřípadě jaké máte ET.

Díky za odpovědi Ajdamek

Odesláno
T A D Y už to tu kolovalo hodněkrát, ale můžeš si tam spočítat alternativní rozměr - je to odkaz zhruba ve třetině stránky... Hlavní, co bude trochu znát je ráfek, teda jeho šířka. Já měl 5,5 šířku a teď mám na letní 7,5 a myslim, že to znát trošku je ( i na spotřebě) ale je to zanedbatelný a o poznání hezčí a 1,9TD stejně neni žádnej závoďák, takže já bych to toho šel - jenom ti podle mě nebude sedět ETčko - ale to seřeší distančníma podložkama:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Zkusenosti bohuzel nemam, ale jestli mas ted 15\" a kdyby ses jich chtel nahodou zbavit, pokud koupis 17ky, tak se ozvi :mrk

Prodávat nebudu, jsou to plecháče, nechám je jako zimáky.

Odesláno
Původně zaslal: Neon

T A D Y už to tu kolovalo hodněkrát, ale můžeš si tam spočítat alternativní rozměr - je to odkaz zhruba ve třetině stránky... Hlavní, co bude trochu znát je ráfek, teda jeho šířka. Já měl 5,5 šířku a teď mám na letní 7,5 a myslim, že to znát trošku je ( i na spotřebě) ale je to zanedbatelný a o poznání hezčí a 1,9TD stejně neni žádnej závoďák, takže já bych to toho šel - jenom ti podle mě nebude sedět ETčko - ale to seřeší distančníma podložkama:myslim

Když tam zadám rozměry 6*15 ET 18 oproti 7,5*17 ET 18, tak mi vychází rozdíl na každý straně 19mm, tak se to tam snad vejde. Jinak díky za radu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...