Péťa Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Prodám letitý notebook prémiové značky. Raději si už ani nepamatuji původní cenu, kterou jsem za něj, jako za novinku zaplatil Popis notebooku je např. zde (ale pozor, RAM a HDD jsou v prodávaném kuse navýšeny): https://www.czc.cz/sony-vaio-vgn-fe49vn/44761/produkt CPU: Intel® Core™ 2 Duo T5500 RAM: rozšířena na 2 GB HDD: vyměněn za 320 GB Grafika: NVIDIA® GeForce® Go 7400 využívající 319 MB z celkové dostupné paměti Optická mechanika: Dvouvrstvá DVD±RW/RAM Displej: 15,4palcový WXGA s X-black LCD™ a podsvícením dvěma výbojkami Bezdrátové připojení: 802.11 a/b/g, Bluetooth Hmotnost: 2,8 kg Software: Adobe® Acrobat® Standard, Adobe® Photoshop®Elements, Adobe® Premiere® Elements Operační system: Microsoft® Windows Vista™ Business Notebook má pochopitelně po těch letech mrtvý akumulátor. Ten ale lze koupit repasovaný nebo ho zrepasovat vlastními silami (je v něm 6 článků). Dále mu syn zničil napájecí konektor na plošném spoji a tak jsem napaječ připojil natvrdo. Další provozní šrámy neřeším. Nainstaloval jsem na něj zkušebně Windows 7, ale patří na něj Visty. Vše je zdokumentované na přiložených fotografiích, včetně originálního balení. Do garáže jako stroj k nakouknutí na internet nebo přehrávání MP3 bude dobrý. Cena je 1.200,--Kč, včetně zaslání kurýrem PPL. Požaduji platbu předem.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.