j.pudich 0 Report post Posted May 28 (edited) zdravím klubáci dá se prosím někde stahnout navod na opravu p807 2.2.hdi 2006 kdysi byla knižka jak na to Peugeot 807 dik Edited May 28 by j.pudich Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
ferinko2 400 Report post Posted May 28 Nie je to celkom ono,ale aspoň dačo C8,P807_Manuale.rar Servisný manuál C8.pdf 3 tyjo, xpetrix and MP reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
tyjo 1 Report post Posted May 29 Po rozbalení C8 807 Manuale přejmenovat soubor .0_ na pdf Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
j.pudich 0 Report post Posted June 1 nejde mi to rozbalit ten soubor rar neumite to tady dát někdo v pdf děkuji Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Péťa 7,288 Report post Posted June 1 @j.pudich Když si ten rar rozbalíš a příponu souboru v něm přepíšeš na pdf, tak se Ti normálně otevře Adobe Readerem (nebo Edge ) Rozbalil jsem, nahrál a dal k souborům ke stažení, ale protože nemáme adresář pro 807, dal jsem to k 806. Prosím @Schreeka, ať posoudí legálnost (je to sken knížky, tak zda si to zde necháme) a případně vytvoří adresář + přesune soubor Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites