Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 sw - Bufík zase KO, přezuto na kola z RC


VojtouNerCZ

Recommended Posts

Dnes dostal Pážo nové rádio :) Oproti minulému JVC přibylo NFC, což je super, jelikož má XZ2C ho má taky. Dále RCA výstupy na zesilovač, subwoofer atd... Kvalita zvuku se neskutečně zvedla (a to mám stále původní repro). Naprostá spokojenost, oranžové podsvícení zachováno. Jediné co zatím kazí radost, je nefunkční ovládání páčkou. Přestože mám patřičný modul, kabel a zapojení, nelze nadefinovat, tak řeším s podporou. Snad to rozjedu. Kdyby někdo znal jinou cestu než přes modul connects2, sem s ní :) Rád si kabely přepinuju. Mimochodem @Fruktisděkuji za přání, nevybral xD Tento týden to doslova odsralo nové služební Vivaro, spadl mi za jízdy kus větve na čumák a kapota a sklo jsou kaput :)

DSC_0961.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přemýšlím o tom @OK406 Vepředu jsem ji odstranil úplně.

No, kola jsou v barvě, ještě bezbarvý lak a bude hotovo :) Profesionální práce to není, nějaké vady se samozřejmě najdou. Ale stříkal jsem pistolí poprvé, takže myslím, že na poprvé slušný. A navíc je to na zimu. 

DSC_0966.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Mno. Co na to říct. Snad jen, že nová stará lišta je v laku, na autě, a že mě podobná chujovina zase nějakou dobu nenapadne xD Budu to muset nějak zaďelat... A navíc mi zase teče do auta přes to blbý nezávislý topení. Paráda 👍 

Inženýři mají jediný štěstí, že ty kabely provrtali až pod BSI, jinak by byla už několikrát kaput. Nicméně mě už nebaví to dokola sušit. 

DSC_1000.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Dnes jsem se, v dobré víře, že mám vše, vrhl na horní uložení, protože mi při točení volantem na místě do volantu střílel zvuk, jakoby pružina. To se potvrdilo, když jsem shodil kolo a zcedl auto. Sundal jsem tlumič, zajistil pružinu (velice profesionálně, kdybych to měl dělat častěji, koupím stahovák, ale pro mě je to zbytečný, navíc ty kurty fungují dobře, pro jistotu jsem jich dal více než je potřeba), vyměnil stab. tyčku, do toho jsem hejbl s poloosou, trochu oleje vyteklo-nevadí, bylo v plánu tam nalejt od totalu místo toho mogulu, sundal uložení a ejhle. Ložisko na kaši. Super, vyměnim. A sakra, dolní miska na kaši, tu jaksi nemám :D Neděle, všude zavřeno, jak jinak :D No, naštěstí mi kamarád doveze jinej tlumič, starší, abych to mohl zatím shodit na zem, s lidma okolo bych auto našel zejtra na čumáku, a v ponděli dorazí nové misky, které pak vyměním. Snad se ty zvuky vyřeší, protože jestli ne a prošel jsem si tímto úplně zbytečně, budu velice nevrlý :D Samosebou to vyměním na obou stranách (i když uložení na straně druhé vypadá OK, ty rány se teď už neozývaj), stejně tak tyčky.  Jinak chci poděkovat všem na FB skupině za cenné rady :) Obzvlášť @ChouLu, vždy jsi mi dobře ve všem poradil. Děkuji moc.

První použití nového heveru a vzpěr :)

DSC_1046.JPG

Ložisko, které toho mělo už dost za sebou (obdobně jako to spojkové)

DSC_1055.JPG

Ona zpropadená miska xD

DSC_1056.JPG

A pro slabší povahy, na závěr stahování pružiny

DSC_1054.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapi obdivuju a zároveň vám fandím, jak si dneska takové opravy děláte sami někde pod širým nebem, ale asi je to tím jak stárnu :), protože jako mlaďas sem jezdil kolem ostravy na podobné kšefty a to autobusem, tramvají..., dneska se mi nechce ani věřit, že sem se po práci umyl v kýblu a jel MHD zase dom :super, na první škodovku jsem si vydělal právě takovýma kšeftama po víkendech, to pak bylo už jiné kafe :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...