Jirkap Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Bohužel já asi nedorazím, teda pokud vám nebude vadit, že přijedu v jiném voze než peugeot
John Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Jirkap Bohužel já asi nedorazím, teda pokud vám nebude vadit, že přijedu v jiném voze než peugeot No určitě to vadit nebude,některi už tam taky parkrát dorazili jiným vozen než Peggy... takže myslim že tě snad nikdo neukamenuje :-) [upravil dne 28/2/06 John]
Ferry Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Medvěd Podle mě a mé evidence je to sice Džbán 16.ctý, ale i tak tam budu (Helča ne, má dámskou jízdu) Jakto, že je 16.ctý - vždy? lednový byl 13. ctý, únorový byl 14.ctý - to bylo snad ještě něco mezi, anebo už i ten lednový a únorový sraz byly špatně očíslovaný? ja taky ziju v domeni ze to je 15. sraz rozhodne ten minuly a zatim posledni byl oznacen jako 14. Takze kdo se hlasi ze to prepocita ?
Neon Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Ferry ja taky ziju v domeni ze to je 15. sraz rozhodne ten minuly a zatim posledni byl oznacen jako 14. Takze kdo se hlasi ze to prepocita ? Já koukal na ten Medvědův výčet srazů a podle toho jeho seznamu by to měl být 16ctý sraz, aale když jsem prošel starší topicy o Džbánu, tak je to 15ctý....takže to bude už asi někde od cca 8 - 11 srazu špatně počítaný...
John Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: aka a zajistil si, Johne, slunecno a teplo?:mrk:mrk ¨ No tak to bych zařídil moc rád, ale zatím to tak moc nadějně nevypadá to počasí. Třeba budeme překvapení a bude hezky. ;)
Vvitty Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Potrefená huse se vždycky ozve.......:D:D:P:papa PS - předem děkuji za odvoz Nj to víš, vpohodě není problém do mojeho mini auta se vejdeš vpohodě. ;) ;) hele, \"drobecku\", a pres florenc nahodou nejedes ?
aka Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Potrefená huse se vždycky ozve.......:D:D:P:papa PS - předem děkuji za odvoz Nj to víš, vpohodě není problém do mojeho mini auta se vejdeš vpohodě. ;) ;) hele, \"drobecku\", a pres florenc nahodou nejedes ? A co takhle si poridit 807mu:myslim:myslim:D:Dno a nebo autobus jak to tak sleduju:mrkco johne?:D
Sepp Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Tak po dlouhe dobe mi tenhle Sraz vyjde - ples je nastesti az v sobotu Takze se mnou muzete pocitat. Navic v kufru porad vozim vymenenou pristrojovku, takze pokud by nekdo mel zajem at se prihlasi - je na ni nefunkcni palivomer - takze cena tak 400,- at mam alespon na benzin
John Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: aka A co takhle si poridit 807mu:myslim:myslim:D:Dno a nebo autobus jak to tak sleduju:mrkco johne?:D No asi jo,ale tam je problem, že nedavají pro mě nic moc zajímavý motory. ;) A pak kde na to vzít a nekrást...
Neon Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Tak by stačila 806tá, a kopneš tam motor z Mi16 a bude ... Tak šup, šup, a? to ještě stihneš někde koupit do zítřka a až budeš vyrážet z jižňáku, vem to i přes Křejpského :papa
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Ferry ja taky ziju v domeni ze to je 15. sraz rozhodne ten minuly a zatim posledni byl oznacen jako 14. Takze kdo se hlasi ze to prepocita ? Já koukal na ten Medvědův výčet srazů a podle toho jeho seznamu by to měl být 16ctý sraz, aale když jsem prošel starší topicy o Džbánu, tak je to 15ctý....takže to bude už asi někde od cca 8 - 11 srazu špatně počítaný... to fakt tezko rict, zkusime se zeptat v restauraci, jestli nemaji stare kalendare do kterych zapisuji rezervace
John Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Neon Tak by stačila 806tá, a kopneš tam motor z Mi16 a bude ... Tak šup, šup, a? to ještě stihneš někde koupit do zítřka a až budeš vyrážet z jižňáku, vem to i přes Křejpského :papa :D No to by bylo zajimavý, každopadně nerealný, budu rád když možná stačím trošku zkulturnit auto,přece jen když z auta budu mit TAXI ;)
Netopýrka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Mno, kdyz uz se tady probira takove tema, nestavite se nekdo i pro me do Brezinevsi ???? ...ja vim, trochu z ruky, ale treba se nekdo slituje.........hm, ja vim, ze ne, ale tak napsat to sem muzu, ne? ...at vite, jaka jsem pekelna radna clenka, ze dorazim i MHD z tohoto konce sveta :D
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Mno, kdyz uz se tady probira takove tema, nestavite se nekdo i pro me do Brezinevsi ???? ...ja vim, trochu z ruky, ale treba se nekdo slituje.........hm, ja vim, ze ne, ale tak napsat to sem muzu, ne? ...at vite, jaka jsem pekelna radna clenka, ze dorazim i MHD z tohoto konce sveta :D mozna bych o nekom, vedel, uz jsem mu napsal, tak se treba ozve
aka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Mno, kdyz uz se tady probira takove tema, nestavite se nekdo i pro me do Brezinevsi ???? ...ja vim, trochu z ruky, ale treba se nekdo slituje.........hm, ja vim, ze ne, ale tak napsat to sem muzu, ne? ...at vite, jaka jsem pekelna radna clenka, ze dorazim i MHD z tohoto konce sveta :D A jak pojedes? ja jedu asi MHD z Holesovic, muzem si udelat klubovou tramvaj...... btw: to tam tech peugeotu moc nebude, kdyz vsichni jedou bud s johnem, nebo MHD nebo jinym vozem......
Bohouš Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Stejně bude zima a tma, takže budeme v restaraci a ne na parkovišti, ne ???
Netopýrka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Bohoušku, MY JSME S VENDULKOU VŽDYCKY HNED V RESTAURACI...to vy se tam ještě hrabete v autech :D
Neon Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 aka: hmm - to je dobrej nápad, aby jezdily v Praze tramvaje Pežó To se musí na magistrátě navrhnout Každopádně já přijedu namísto MHD pouze MJD a to mojí 405tou:cool: snad tam trefim a nebudu bloudit jako nejakej trubka...
Bohouš Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Bohoušku, MY JSME S VENDULKOU VŽDYCKY HNED V RESTAURACI...to vy se tam ještě hrabete v autech :D No my nejsme takový vožungři.......:D:D:papa
Recommended Posts