Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Džbán 02.03.2006 18:00

Čtvrtek se rychlým tempem blíží, tak se ptám: Bude teda ten srazík ve čtvrtek 2.3 od 18:00?:papa

[upravil dne 27-2-06 Medvěd]

Odesláno

ja s nim pocitam a jsem odhodlan dorazit, stejne tak jsem mluvil s Netopyrkou, ktera tvrdila totez ;)

Odesláno

Ano potvrzuju, že již 16. pražský minisráz na Džbáně se bude konat tento čtvrtek 2.3.2006 od 18hodin.

Doufám, že se tam opět uvidíme v hojném počtu jako vždy.

:super :super

[upravil dne 28/2/06 John]

Odesláno

:bojim taky jdu na ples

ale snad zajedu aspon na chvilku.

jo Peto prijed vezmu Ti ty loga nebo Ti je tam necham kdybych odjel driv nez Ty prijel:super

:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Chip

:bojim taky jdu na ples

ale snad zajedu aspon na chvilku.

jo Peto prijed vezmu Ti ty loga nebo Ti je tam necham kdybych odjel driv nez Ty prijel:super

:aut:aut:aut

Ještě nevím dam ti v čas vědět jestli přijedu. Kdybych bydlel v Praze tak jsem tam na 100%.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Podle mě a mé evidence je to sice Džbán 16.ctý, ale i tak tam budu (Helča ne, má dámskou jízdu)

Už 16.ctý? tak to je pěkný.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

ehm... tak me napadlo ... :myslim ?? :papa

Vím co tě napadlo, ale jelikož mám tento týden bydliště na Jižňáku, tak na sraz dorazím s \"drobečkem\" - pokud mě teda vezme.......:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Vím co tě napadlo, ale jelikož mám tento týden bydliště na Jižňáku, tak na sraz dorazím s \"drobečkem\" - pokud mě teda vezme.......:D:D:D

Tak to nevím, jakýho drobečka máš na mysli.... to je nějaký nový člen a nebo někdo jiný??? :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak to nevím, jakýho drobečka máš na mysli.... to je nějaký nový člen a nebo někdo jiný??? :D :D :D

Potrefená huse se vždycky ozve.......:D:D:D:P:papa

PS - předem děkuji za odvoz ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Potrefená huse se vždycky ozve.......:D:D:D:P:papa

PS - předem děkuji za odvoz ;)

Nj to víš, vpohodě není problém do mojeho mini auta se vejdeš vpohodě. ;) ;) ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Nj to víš, vpohodě není problém do mojeho mini auta se vejdeš vpohodě. ;) ;) ;) ;)

No nevím, přece jenom jsem zvyklej na pořádnej kočáááár :D:papa

Odesláno

Bohouš205GTI: Nenosíš náhodou ještě pořád v peněžence ty nálepky na atestaci fólií??....:D

I když už je to asi 3/4 roku...:rolla já nebyl schopnej...

Odesláno

Mně to bylo víc než jasný...dy? to bylo někdy v květnu - no, co se dá dělat... Kdo pozdě chodí atd...

Každopádně jsem na sraz zvědavej ... jsem tu přes rok a premiéra:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Podle mě a mé evidence je to sice Džbán 16.ctý, ale i tak tam budu (Helča ne, má dámskou jízdu)

Jakto, že je 16.ctý - vždy? lednový byl 13. ctý, únorový byl 14.ctý - to bylo snad ještě něco mezi, anebo už i ten lednový a únorový sraz byly špatně očíslovaný?:myslim

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...