pajik999 721 Report post Posted May 22 (edited) Naštěstí to přežil ... https://vysocina-news.cz/podnapily-cyklista-havaroval-v-humpolci/ foto ze sanitky .. Samo že bez přilby a promile k tomu Edited May 22 by pajik999 doplnění Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 3,711 Report post Posted May 22 (edited) Ten měl vlastně kliku že byl vožralej, jinak by se tutově zabil Tvl takovej poločert Auu Edited May 22 by Radek Hurvajz 7 StibTo, krtek 2, vendelinek and 4 others reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
pajik999 721 Report post Posted May 22 Ještě doplním...je to kolega z práce Zavolal si 112,pak přijeli 158 a následoval odvoz do Pelhřimova do nemocnice,kde mu údajně dělali CT a pak taxi domů do HU, Teď přemýšlí,co ho to bude stát .. Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
ozzy56 3,867 Report post Posted May 22 a stačilo mít přílbu... 5 pavelu96, krtek 2, jarokare and 2 others reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
vendelinek 809 Report post Posted May 22 Boule teda pořádná,to by asi i přilba byla rozloupnutá Kdo vi jestli by pak přilbu sundal Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
pavelu96 906 Report post Posted May 22 Taky už jsem jednu přilbu rozlousknul a bez ní bych mohl být na vozíku... Nechápu tyhle polo Hellboye... 7 Hafity, ozzy56, StibTo and 4 others reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Pepito 1,641 Report post Posted May 23 Bez přilby nejezdím. Se dvěma promile v krvi bych ani nevěděl, že žiju. Když jedu na kole,tak proto, že si to chci užít a to jedno pivko si občas dám až nakonec cyklovýletu. 3 pajik999, pavelu96 and krtek 2 reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
ozzy56 3,867 Report post Posted May 23 jezdím na kole zásadně jen s přilbou je to proto, že většinou jezdíme od hospody k hospodě -- sám se divím, že jsem ještě z kola nespadl, asi proto, že jezdíme v klídku, nesnáším chuje, co i na cyklotrase musejí závodit 3 Pepito, Hafity and Charlie 1 reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
pesastor 572 Report post Posted May 23 Jestli ma i ridicak na auto tak pujddou zrejme noty do cistirny, potom dopravni psycholog..... Cena vyjezdu slozek IZS + vysetreni a osetreni v regresu ho muze vyjit na zanovni elektroauto Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
jarokare 1,951 Report post Posted May 23 Proč by mu brali papíry na auto , když jel na kole ? Pokutu dostane , ale o řidičák ani body nepříjde ... Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
krtek 2 672 Report post Posted May 23 (edited) este ako chlapec som narazil do odstavenej dodavky S-1203 v plnej rychlosti sankou ,nastastie to dobre dopadlo ani ma nevyplo ale hnusna bolest ,ukazoval som kamaratovi ako viem jazdit bez ruk a pozeral smerom na neho ten sa isiel smiechom posrat ked som do tej dodavky vpalil ponaucenie vzdy pozeraj pred seba tam kam ides prilby vtedy este neboli v mode to nemal nikto Edited May 23 by krtek 2 3 pavelu96, Péťa and Pepito reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Laďa 2,514 Report post Posted May 23 (edited) před 3 hodinami, pesastor napsal: Jestli ma i ridicak na auto tak pujddou zrejme noty do cistirny I když máš řidičák a pod vlivem alkoholu nebo návykové látky jedeš na kole, tak v ČR nepřijdeš o řidičský průkaz. Edited May 23 by Laďa Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
krtek 2 672 Report post Posted May 23 (edited) mam este jednu prihodu asi pred 5 rokmi som mal uraz v robote, kolega bol na rebriku a odpaloval kyslikom plynom staru lavku na kabely a ja som mu istil ten rebrik vkuse hore sa pozerat nedalo lebo padali zerave odpalky, tak som musel otocit hlavu na bok aby mi to nenapadalo do oci v momente jak to odpalil nastastie asi len 2kg kus sa to odrazilo nestastne od rebrika a mne to prasklo po cele na to iste miesto jak tomu nestastnikovi na foto hrca cca polovicna ako na foto ale rozseknuta, tma pred ocami a zalialo ma krvou na chirurgii mi to nesili ale len vycistili ale najvecsi problem bol ze som cca 2 tyzdne mal vypadky pamete ,napr vzal do ruky lyzicu a nemohol som si spomenut ako sa ten predmet vola ,tak si vravim parada uz som v pi... ale potom sa to vratilo do povodneho stavu nastastie mohol som si viacmenej zato sam ale bola to neskutocna nahoda ze sa to odrazilo prave takto ostala mi tam mala jazva ,zahojilo sa to dobre Edited May 23 by krtek 2 3 Pepito, ozzy56 and Péťa reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Hafity 994 Report post Posted May 24 V 23. 5. 2019 at 12:54, krtek 2 napsal: som cca 2 tyzdne mal vypadky pamete No na vyvolání tohoto stavu znám rozhodně příjemnější způsob.... 4 krtek 2, Péťa, ozzy56 and 1 other reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites