Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodeje značky Peugeot v ČR stále rostou


Béďa

Recommended Posts

Prodeje značky Peugeot v ČR stále rostou

Ani duben nezastavil padající křivku prodeje automobilů v ČR, značka Peugeot ovšem navzdory tomuto vývoji opět zaznamenala nárůst, a to o 3,2 %. Klesajícímu trendu Peugeot v ČR vzdoruje už sedm měsíců v řadě. Celkový nárůst prodejů značky za první čtyři měsíce roku 2019 činí 12,8 %.

 

S poklesem automobilového trhu se potýká většina značek působících na českém trhu. Peugeot naopak nepřetržitě roste už od loňského října. Oproti svému rekordnímu výsledku z roku 2018 má aktuálně náskok o 560 vozů.

V rámci osobních vozů Peugeot registroval od začátku roku 3 982 vozidel, což je o 423 kusů (+ 11,9 %) více než za stejné období loňského roku. Značka si polepšila o jedno místo v žebříčku automobilek a aktuálně obsazuje 5. pozici. V kategorii lehkých užitkových vozů Peugeot registroval 951 vozidel. Nárůst o 137 kusů (+ 16,8 %) ovšem nestačil na udržení první pozice v pořadí automobilek, kterou obsazoval v uplynulých měsících, a sestoupil na druhé místo. Celkový výsledek za první čtyři měsíce představuje 4 933 registrovaných vozů. Tržní podíl značky Peugeot narostl o více než jeden procentní bod 5,53 %, což znamená 5. pozici.

Duben 2019 byl pro značku dalším úspěšným měsícem. Podruhé v letošním roce vystoupala na čtvrtou příčku žebříčku automobilových značek, což se jí za celý loňský rok podařilo pouze jednou. Dubnové registrace značky Peugeot v ČR dosáhly 1 333 osobních a lehkých užitkových vozů, tedy o 41 kusů (+  3,2 %) více než loni. Podíl na trhu činil 5,43 %.

Dynamické prodejní tempo mají dále posílit významné obchodní aktivity, které Peugeot chystá pro následující dva měsíce. Od 10. května do 23. června proběhne v 31 českých a moravských městech marketingová akce Peugeot Emotion day a 12. června značka uvede na český trh nový model Peugeot 508 SW.

logo-Peugeot_0_0.jpg

Ilust-foto.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...