Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vykrádání auta


ONDER138

Recommended Posts

Tátovi už po čtvrté za sebou vykradli auto. Je to v rozmezí asi půl roku. Nic tam už nenechává, teď mu vždycky vezmou jenom rukavice, propisky a podobné chujoviny. Přemýšlím, jak tomu předejít nebo co udělat ať ten impotentní z*neumím psát slušně*ysyn už tam neleze, nebo ještě líp, jak ho chytnout. Měl by někdo nějakou radu ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě je to panelák a parkoviště je na druhé straně než jsou okna. Policajti se volali, když to vykradli poprvé a je to úplně k ničemu. Zajímali je absolutní blbosti, několikrát si ho zvali na služebnu a pak po měsíci přišel akorát dopis "pachatel neznámy". Já jenom, jestli je tu někdo komu se něco podobného stávalo a jestli má nějaký nápad, jak na něho(je) vyzrát a chytnout. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm...4x za sebou jo...nejlepší je tam nenechavat vůbec nic..ani brejle...

Policajti mi to potvrdili že zloději jdou i po blbosti.. za 50 to někde prodaj a maj na krabici...

Jinak bych to viděl na jiný parkoviště kde jsou aspoň nejak okna..byt to bude dál...nebo placený.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepomuze absolutne nic. Poprve mi vykradli auto pred ca 3/4 rokem. Nejakej Lajos vzal pajcr, utrhnul zaves kapoty u okna a vitezne ukradnul starou baterku. Kdyz spocitam matros a opravu, tak bych mu radsi koupil dve funglovky. Podruhe pred mesicem mezi pulnoci a pul sestou reno. Vuhackoval zamek a peclive vybilik komplet vsechno pocinaje starym autoradiem, pres naradi az po blbsti typu zarovky, pojistky nebo zlute vesty. Nemohl otevrit kufr, sklopil sedacky a vycistil do mrte.

To vsechno ca 100 metru od sidla Mestapa. Kdyz jsem se ptal po kamerovem zaznamu - ve meste je 130 kamer, tak jim zazracne v obou pripadech vypadnul syastem. Tak ted parkuju u nich pred sluzebnou, kde maj kameru cumici na jejich auta.

Druha moznost o ktere jsem se tu zminil je prodat Pazoutka a z Ruska koupit ctyrkolej BRDM 2 obrnenej transporter. Ten staci zamknout poradnym teckovym supercertifikovanym visacim zamkem a mas klid.

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě taky vybral služebáka  ,dokonce jsem ho načapal na vzdálenost 20m , najednou bouchly dveře a osoba zmizla za roh baráku , než jsem se rozkoukal a uvědomil jsem si že je to moje auto utekl a koukal na konci ulice , rozeběhl jsem se a on zmizel ve tmavém rohu , svítil jsem tam telefonem a nic nenašel. Dnes si říkám že je to asi dobře že jsem ho nechytl , buď bych byl v base a nebo možná ve futrálu. Ukradl mi vzorník fasádních a barev a roly pvc pytlů , ale nejhorší bylo to že tam pravděpodovně byly i klíče od druhého služebáku. Policajty jsem ani nevolal jen jsem nechal zkouknout ze známosti záznam z městských kamer kde je houno vidět.

EDIT: auto stálo pod lampou pod balkonem ze kterého se dalo na auto dosáhnout bylo 20.15 hod :D vytloukl malé boční okno u Boxera

Upraveno uživatelem Davidak79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomuhle těžko zabráníš pokud ti auto stojí takhle na sídlišti. A pokud ho náhodou chytí tak to bude nějaká smažka na který si stejně nic nevezmeš a za tři dny bude zase venku a udělá to znovu. To je bohužel zkušenost sice ne z vykrádáním auta, ale kamarádovi trafiky. Asi parkovat jinde a pokud je to nějaké "hodnotnější" auto tak ho pojistit proti vandalizmu, aby se z toho kryli škody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pessator , kedysi sme sa s kamošom bavili na túto tému, lebo jemu susedovi pri stavbe vykradli dom, môžeš si brániť majetok, ale podľa zákona nemôžeš napadnúť zlodeja ani ho obmedzovať na osobnej slobode, môžeš mu brániť odísť, ale nesmieš ho držať, ani zviazať. Ak ho napadnes, môže ta žalovať za fyzicky útok. Preto to vybaviť jednoznačne medzi 4 očami, a bez svedkov, v tme, aby to bolo tvrdenie proti tvrdeniu.

Zlodej asi nebude utekať na políciu, že ho niekto zbil ze chcel kradnúť.

Knazko mal legálne zbraň, a kopu známych, čo my asi nemáme, ake keď trafiť, tak tak, aby to už nerozchodil, nevypovedal.

Držba zbrane je zasa iná kapitola, ak ju nemáš pri sebe, musí byť na zabezpečenom mieste, v trezore, alebo odolnej skrinke na zámok, a už vidím, ako by som utekal k trezoru, a kým ho odomknem, tak už môže byť neskoro.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mmartinkovic  Kdyz mas legalne drzenou zbran a vylezes ven po zlodeji tak: je-li bliz nez 6 metru a ma v ruce cokoli co vypada jak zbran tak Ty muzes pouzit, jsi ve stressu. Podstatne je, aby nemel vsechny Tve vcelicky v zadech a aspon jedna aby byla dohledatelna nekde ve zdi jako prvni varovny vystrel. V byte plati i na Slovensku HAbeas Corpus, tj. kdyz Ti nekdo vylomi dvere, neni problem ho legale picnout.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz jen jako :xvul

Kdyz pujdes ven s legalne drzenou zbrani na zlodeje co se Ti dobyva do auta tak snad budes mit zbran v ruce a natazeno, odjisteno. Ma v ruce pajcr - je to zbran, ma v ruce krabicku - muze to byt taser. Znova - tys ve stressu a jestli po Tobe vyjede, muzes LEALNE zvou zbran pouzit. Howgh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...