Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotaz k objednávce


kemo

Recommended Posts

  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Ahoj... zjistím pořádně co se děje a dám vědět buď sem nebo do SZ... :)

Tak jo.., visí nám to na tašce s logem... vyrábí se na zakázku... dej mi prosím pár hodin.., budu výrobce kontaktovat... a dál informovat.. :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Scratch nevím co se ti na tom nelíbí...? Pokud máš k mýmu postupu ňáký připomínky či výhrady tak to napiš... červeným políčkem toho moc nevyřešíme...! :)

@jspilka81 výrobce má vše hotové... dohodne se s eshopem na předání (nejlépe do úterý) a co nejdříve se vše pošle... - děkuju za trpělivost a omlouvám se za zpoždění... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 No nevím možná byl "dislajk" obecně za to, že se někdo musí připomínat po 2 (dvou!) měsících od objednání.... :( Vím, že toho máte hodně (to ale mělo asi každé dosavadní vedení) a jestli jsem správně postřehl Lucku jste se sami rozhodli nikým nenahrazovat ale promiň, lhůty dodání kartiček a eshopu nejsou teda objektivně nic moc... 

 

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vím... a sxxx mě to do běla..!!!! Ale když už nic jinýho nezmůžu, tak se aspoň snažím .. komunikuju .. a omluvím se....

Lucku by sme asi rádi někým nahradili..., ale víc spolehlivý dobrovolník se nenašel...

nebudu řešit, jestli se měl ozvat ChouLu SV, že už to má hotový nebo SV Choulovi, kdy si to má vyzvednout... mám chuť je sprdnout oba...!!!! 3 tejdny se to někde válí...!!!!!!! 😖😖😖😖😖

prostě tým na který by to chtělo bič.........!!!!!!!!!!! 

A co se karet týče - Print je dělat nechtěl..!!! Hodili sme to na něj.... v rámci možností dělá co může... a na rovinu, nikomu se moc nechce dělat něco z donucení.... tím ho neomlouvám...! Jen říkám jak to je....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kartičky bych asi nehrotil, vzpomínám dobu, kdy je dělala externí firma a vždy se čekalo na dobu, kdy jich bude nějaké větší množství najednou. Bez kartičky se nezblázníme. Ještě by šlo uvažovat nad jinou formou, až nám tiskárna umře (a ta chvíle se blíží).

E-shop by se měl přejmenovat, takhle to je matoucí. Když něco nakupuji na eshopu, předpokládám doručení takřka do pár hodin. To u nás nelze (chápu), ale přeci jen název působí komerčně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 Ano komunikaci chválím a jistě nejsem sám - prvním krokem k nápravě problému je uznat, že nějaký problém nastal :super Kartičky jsem do toho zamíchal jen proto že to tu samozřejmě sleduji a nemohlo mi uniknout že i na ně se občas členové ptají. To co zmiňuje Péťa já nejspíš nepamatuji, mám dojem, že se tiskárna kupovala když byl kartičkarem Přema, mě jí předával v létě 2013, tisknul jsem do 2015. Samozřejmě stane se, že dojde barva, nebo pásky, pak se čeká a jinak to nejde. Ale jinak za mě platilo že zhruba do 14 dnů od zaplacení mohl člen očekávat doručení karty do schránky. Eshop nevím, nepamatuji se přesně ale jen píšu, že 2 měsíce jsou přecejen už trochu hodně. Nechtěl jsem ovšem nikoho rozzlobit. 

 

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...