Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dodací lhůta Rifter


perito

Recommended Posts

Tak včera konečně vyzvednuto. Objednáno 15.10. GT Line, 1.5BHdi Man6. První dojmy super, couvací kamera u tohoto drobečka dost povedená, odhlučnění ukázkové, tah dobrý, pohodlí (aspoň pro mne) nezvykle luxusní. Teď už jen doobědnat gumové koberce a vanu do kufru a vesele užívat.

 

Touto cestou bych chtěl poděkovat všem, kteří do těchto vláken ohledně riftera přispívali, hodně mi pomohli svými postřehy, názory a návrhy všeho druhu.

 

IMG_20200218_173032.thumb.jpg.ebe567ae383418699972a838cc760d52.jpgIMG_20200218_173043.thumb.jpg.99d0c17aec60ba812a3434acc37e317d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc děkuji. Možná teď budu za imbecila, ale ještě nikdy jsem neměl auto s AdBlue a včera jsem se zapomněl zeptat při předávání a do konce týdne má můj peugeot chlap dovolenou - jak je to s doplňováním AdBlue? Kde zkontroluji (jestli  vůbec někde) hladinu močoviny? Mám za to, že bez blučka ani nastartovat nejde? Kolik toho tam ze salónu asi tak je?

Díky za odpověď (případnou :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celá nádržka cca17 litrů.....vydrží asi na 7-8tis km. Při 2500km dojezdu to začne signalizovat na přístrojové desce. Z výroby je tam asi 10litru. U budíku jsou dvě tlačítka úplně dole.....levé když se zmáčkne tak proběhne jakýsi test  a hned jako první to tam píše dojezd na Adblue.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám ČB, kupoval jsi taky na Máji? Je tam jeden fantastickej prodejce. Měli jsme od něj předchozí 2008. Super, ve všem nám vyšel vstříc, nějakou tu výbavu přihodil a cenu udělal dobrou. Bohužel koncem února končí, tak příští auto asi už nebude peugeot. Ale fungl nový Rift vydrží snad dloooouhou dobu.

Nejhorší je to čekání, když už VÍŠ, že je to hotové a na cestě ;)

Vydrž prťka....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fešák...moc gratuluji......koukám že při pootočených kolech svití mlhovka ? Takže se jim to povedlo aktivovat ?? Tak to mě poser proč mě tvrdí že to nejde ! Ty km to je dost divný to vypada jako že to někdo nuloval z nějakého důvodu ? Já tam měl 3km když jsem to přebíral.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mnel dva a nulovaci pocitadlo nevim to jsem se vsimnul az potom ale asi to mazou v servisu jako prvni pac kdyz to privazi tak stim musi manipulovat s fabriky na lod v pristavu pakoviste v koline atd to muselo byt vic jak dva si myslim, jj prisviceni zaply ale asi co auto to original a nebo naka doplnova vybava jim to mozna umozni to nevim ale pri predani rikal ze uz se v tom nevyzna ze on jezdi ted s jejich predvadeckou a tam se jim to nepovedlo 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky, gratulace. At slouzi. S tim prisvicovanim jsem to taky rikal nasemu capkovi, pry na to s technikama koukali a zkoumali to, ale neco tam rozhazeli, svitili jim tam vsemozny kontrolky, tak to nejak vratili do puvodniho stavu a radsi to nechali byt. Skoda, ale stejne to jeste zkusim pri pristi prohlidce :-). Co kdyby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...