Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dodací lhůta Rifter


perito

Recommended Posts

  • O 3 týdny později...

Zdravím, včera 13.12. jsme si objednali tu rodinnou MPV dodávku Rifter, kdy dodací lhůtu prodejce rovnou dal na konec letních prázdnin roku příštího 😅 tedy až 31.8.2020. Přičemž to označil za pesimistické datum, jinak prý spíš přelom červen/červenec, ale zároveň vůbec netuší, jak přesně to mají rozdělené k výrobě v tom Španělsku, že jim došel objednávkový také populární suv 5008 se stejnou motorizací překvapivě do 3 měsíců. Tak se modlíme, aby Španělé neměli příliš siesty a maňány.

Navíc, jak jsem až včera večer dočetl zde o několik stránek zpět, kombinace Long, dělené zadní sedačky, a benzín v automatu 130k je čekací smrt. Třeba bílá barva a jen Allure výbava s priplacenymi doplňky nebude tak pomalé. Což jsme si právě vybrali a objednali 🙈

Rád bych zmínil pro ty, kteří si chtějí Rifter pořídit pro osobu ZTP jak vozíčkářské auto, což je žel náš případ pro syna na vozíku://. Peugeot na to dává jakože "fleetovou" slevu, řádově od více prodejců jsme obdrželi procentuální slevu cca +- 18%, jenže z plné katalogové ceny, tudíž v podstatě žádná sleva není, neboť když jsem si spočítal ceny skladových aut (na kterých mají každou chvíli akční slevy) oproti našemu objednavkovem, tak jsme byli poměrové výbavě cenově v lehké nevýhodě. Měli tam zrovna luxusní GT line long 7 míst, stejný motor stříbrná metalíza s takřka plnou výbavou snad krom skleněné střechy, rozdíl už jen 65tis vč. Dph...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Filian napsal:

Třeba to nebude tak hrozné - my objednávali stejnou verzi - Long, Allure, benzín 130k, automat, bílá - na začátku července a v půlce listopadu byl na světě. Původní doba dodání byla květen 2020. Slevu od dealera jsem dostal 20% a ještě mi přibalili zimní gumy zdarma, protože podle ceníku tam měly být celoročky (příplatek za grip control) a nebyly, tak mi je tam dealer přihodil.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já objednával 2.září verzi GT 1,2 130k, automat, bílá a nějaké věci navíc a bylo na smlouvě dodání duben 2020.Nevolám a jak se tu píše "neotravuji" a předevčírem mi volal sám prodejce, že v lednu by mněl jít do výroby, tak jsem zvědav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě to nedalo a napsal jsem prodejci o nějaké info k mé objednávce.......a světe div se minulý týden auto bylo vyrobené (objednáno 4.9.) a čeká na dopravu která se se svátky trochu komplikuje, ale prý koncem ledna by mohlo být předání vozu když vše bude probíhat tak jak má. 🥰😍🤗

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Filian

Na tvůj příspěvek ti mohu jen poskytnou informaci o poskytovaných slevách dovozcem vozů PEUGEOT.

1) Běžná promo akce = číselně vyjádřená sleva v Kč. To znamená, že každý vůz daného modelu má slevu stejnou bez ohledu na další příplatkové výbavě.

Vyhlašuje se na každý měsíc

2) Fleetová sleva = jednotlivé kategorie kupujících. Sleva je vyjádřena v % z celkové základní ceníkové ceny včetně všech i placených doplňků.To znamená, že fleetová sleva se uplatňuje i na ceny doplňků.

Vyhlašuje se většinou na celý rok.

Já při jednání o ceně posuzuji obě varianty nákupu pro klienty. Jsou běžné situace kdy je promo akce vzhledem k menší příplatkové výbavě vozu a větší momentální prodejní podpory výhodnější.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rifter GT-Line 1,5HDi EAT8 Long - Objednáno 18.9.2019, prý už vyrobeno, takže předpokládám dodání někdy v lednu... v době objednání prý nejhorší možná kombince, čekal jsem ho až v březnu/dubnu do výroby a dodání tak v květnu.

Upraveno uživatelem taitauri
Edit: Doma 15.1.2020 :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...