Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dodací lhůta Rifter


perito

Recommended Posts

Nevím tedy jak přesně je to u Peugeotu, ale vím že u jiných značek vidí dealer v systému datum, kdy má probíhat výroba. A to datum se i velmi často mění. Tak nějakým telefonátem si myslím nic nezkazí. Ostatně náš zákazník, náš pán. A pokud to dealera bude obtěžovat, tak objednám jinde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr nepracuji, díky bohu. A dokážu si představit, co to musí být za peklo. Lidi jsou hrozní. Považuji se za normálního, neprudiče, ale kdybych čekal na auto, tak bych asi taky byl pěknej prudič 😄

@ozzy56 Jo tak to stejné měl kamarád. Mu volal dealer, jestli to auto ještě chce, že se vůbec neozval. I když měl složenou zálohu. Měl čekačku 6 měsíců a nakonec bylo vyrobeno za 3,5 měsíce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako chápu že objednat auto složit zálohu a pak na něj čekat 3-4 měsíce je opruz. Tím spíš pokud se snažím to auto objednat  tak abych vyměnil současný povoz za nový v nejideálnější době tj. před dovolenou nebo jinou očekávanou událostí nebo pokud jako někdo zde zmiňoval že auto potřebuje kvůli invalidním dětem. To pak chápu že v okamžiku kdy člověk čeká dva měsíce a dozvídá se z různých zdrojů že čekání bude spíše delší než kratší tak že v něm začne ten červík hlodat a snaží se získat informace od nejpovolanějšího tedy od dealera. Na druhou stranu zase dokážu pochopit myšlenkový pochody toho kdo zvedá ty telefony těch zvědavců u dealera že může mít nervi na pochodu protože mu tam někteří jsou schopni volat v pravidelných periodách se stejnou otázkou. Jako není to jednoduchý a to čekání Vám nezávidím já se s největší pravděpodobností do takové situace nedostanu protože auto na dluh u mě nepřipadá v úvahu a dát dohromady sedm nebo osm set tisíc na novýho Travellera je taky z říše sci- fi . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vena - Nevím, jestli tě nekdy někdo za přízpěvek pochválil, ale nyslím si, že si to teď zasloužíš. Takže díky. 

Čekat tak dlouho a pak ještě splácet taky není můj ideál, takže za hotové. Ale to je můj případ a mám to tak se vším. Až na to mám, rak si to koupím. Páč nikdy nevím, co může nastat, že. 

Nicméně jsem se tady dozvěděl spoustu zajimavého, takže když mi prodejce řekl, že se bude vyrábět (podle kódu u objednávky) příští týden, tak mu v pátek zavolám, jestli to dopadlo. Jako zatím se nic neděje, nic mě netlačí ( jako dovolená) akorád se zkracují intervaly poruch stávajícího auta a v listopadu mu končí technická a všechny opravy jsou za víc, než to auto stojí, tak to snad stihnu..... 😉

Jo a Traveller je ale krásný sci-fi!

Upraveno uživatelem Martin-ant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé,

tak jsem dnes volal dealerovi a bylo mi řečeno, že auto bylo v pondělí vyrobeno - tj. 6 měsíců a 2 dny od objednávky. Teď tedy už jen doprava do ČR, ale to by snad měli do 3 neděl zvládnout ...

Co se týče komunikace s prodejce, tak po objednávce mi řekl, že se to v systému objeví za 2 až 3 měsíce ... tak jsem cca za 3 měsíce zavolal a vždy mi řekli co mi řekli s tím, že mám volat za měsíc. Tak jsem volal za měsíc :) Až poté, co šlo auto do výroby, tak jsem si volal tak za 3 neděle/14 dní (ale opět mi to tak řekl dealer). 

Stihnou to tak tak (spíš asi trochu přes) termín dodání 30. září, ale budiš. Už se těším :)

Packy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...