Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dodací lhůta Rifter


perito

Recommended Posts

V 20. 5. 2019 at 17:56, Wilda napsal:

Ja si naivně myslel že v dnesni době když objednam auto a řeknou do 4 měsiců bude,tak to platí, je mi z toho smutno,...

Jsem u značky 17 let a je to model od modelu jiné. Nejdelší doba čekání je na automat v benzínu. Modely o které je v Evropě obrovský zájem mají dodací lhůtu cca 6 měsíců. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem vybíral mezi Rifterem/Combem/Berlingem až nakonec zvítězilo Berlingo a to i díky nejkratší nabízené dodací době a speciální cenové nabídce. Objednáno v benzínu a téměř maximální výbavě v půlce prosince, dorazilo koncem března. Doprava byla lodí ze Španělska tuším do Belgie a odtamtud kamionem do fabriky do Kolína a pak teprve k dealerovi.

Dle informací nejdéle trvá vestavba nezávislého topení, protože to se řeší mimo hlavní linky. A pak prý každý z trojky má přiděleny určité kvóty na konkrétní motory a převodovky a konkrétní týdny kdy se vyrábí daná značka. Výraznější zpoždění do toho taky vnesl i  náběh užitkových verzí.

Hodně jsem si hrál z konfiguracemi a tam vychází Combo ve srovnáni s břatříčky mnohem levněji (stačí porovnat rozdíli v cenách krytu motoru, rezervy...) a pak tam má ještě takové vychytávky, že nemusíte objednávat dělené zadní sedačky ale mnohem levnější přihrádky v podlaze a k nim vám ty dělené sedačky dodají zdarma. A podobných "chyb v ceníku" tam mají více a díky nim potom vychází cena lépe vybavených Comb o dost levněji. PSA však dělá vše možné, aby vzájemné porovnání bylo co nejobtížnější (jiné sady výbav, prodloužené Combo nemá nejvyšší stupeň výbavy a musí se poskláda ručně,...).

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tím posledním odstavcem souhlasím, taky jsem to dlouho študoval, vůbec ten systém je na palici--chceš tento model, ale nedají ti k němu tvoji vybranou barvu 😎, normální člověk chápe konfigurátor úplně jinak, přece to nechceš zadarmo, zaplatíš si to, ale bohužel...,co mám info, nejvíc jde na odbyt Rifter, podle mě a asi i jiných je i nejhezčí 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, patřím taky mezi ty co mají objednaného riftera. Objednával jsem 6. února, ale bohužel pořád není ve výrobě. Ale o co mi jde, Jezdil sjem teď autem s handsfree přístupem a říkám si, že bych si ho tam chtěl ještě dohodit, myslíte, že když ještě není ne výrobě, že by se dala pozměnit objednávka? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho se nějak nebojím. Nevím kdy jsem naposledy slyšel o tom, že by někomu vykradli auto u nás. Jinak je zajímavé že jsem volal k pár dealerům a ptal jsem se jak je na tom rifter long s místem v druhé řadě oproti tomu krátkému a každý mi říkal něco jiného. Někdo říkal, že je to stejné a někdo, že je tam více místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...