milajda22 Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Ahoj ve spolek, cca tři roky vlastním P5008 a nikdy žádný problém až do teď, při odemknutí auta a otevření pouze kufrů se mi po chvilce auto zamkne a v zavazadlovém prostoru zhasne i osvětlení. Tak jsem napůl rozdělal zámek kde je mikrospínač a ten proměřil, je funkční ale stejně to auto nezaregistruje že je kufr otevřený a ani za jízdy když je špatně dovřený. Nevíte po čem bych měl ještě jít? Děkuji, jinak ostatní dveře jsou funkční. Quote
HonzaT Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Ahoj, často bývá problém v přelámaných kabelech v husím krku mezi pátými dveřmi a karoserií. Je třeba husí krk alespoň z jedné strany odpojit a tahat za jednotlivé vodiče. Pokud je přelomený, tak ho vytáhneš až ven. Bude to kabel , který informuje vozidlo o otevřených pátých dveřích. Quote
brutall Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) Edited May 5, 2019 by brutall taky už jsem opravoval Honza7 1 Quote
milajda22 Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Děkuji a ten husí krk se dá nějak rozebrat? Mezi dveřmi je nějaký konektor? Quote
Recommended Posts