jspilka81 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Zdravím, máte někdo tip na velmi dobrý servis pro Peugeot v Olomouci a okolí? Díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 (edited) Přesunuto. A rovna Ti povím moji zkušenost s olomouckým autorizákem - byl jsem tam jednou při návštěvě švagrové a už mě tam neuvidí. Sice to bylo v devadesátých letech, ale tak hluboký zážitek ve mě zanechali. Pravděpodobně tam ale už jsou jiní majitelé, jiní mechanici,... Zde na fóru se traduje vynikající zkušenost s Nečasem v Zábřehu. Nikdo na něj snad nenapsal nic špatného. Edited May 5, 2019 by Péťa Laďa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal11 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Já jezdím k Fajtlovi a jsem sněma celkem spokojenej . https://autofajt.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaKr Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 do autorizáku jsem jezdil se služebníma a přišlo mi, že kvalita práce závisela na tom, který mechanik to dělal, párkrát jsem řekl, že takhle si auto nepřevezmu, a asi dvakrát jsem se do druhého dne vrátil - když jsem si něčeho nevšiml hned. Pak jsem řekl, že začnem jezdit jinam a že si to ve firmě obhájíme a světe div se od té doby bylo po problémech. Ale naposledy jsem tam dával auto na opravu někdy 2012, tak třeba se od té doby zlepšili všeobecně, Já jsem od té doby změnil bydliště a chlebodárce, takže tam jedu jenom občas, pro nějaký specifický díl. U Fajta jsem byl asi třikrát a byl jsem spokojený bez výhrad, ale taky 2010-2012. Ještě ve vlákně o 607 psal @Alien.317, že měl auto u někoho v Olomouci, kdo dělá PSA, tak třeba se ozve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts