zbynek..s Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Dnešní předvečerní rychlovyjížďka. Svinovské šraňky , skoro vždy za trest 15minutové čekání, než to zvednou Pak směr Jistebník, že by mohlo být u Matěje otevřené (na čaj ), ale bohužel rumík jsem si musel dát až na malém odpočívadle nad Jistebníkem. Tatranka musela být. A plaskulka ukázala kde máme tu naši Lysenku Nevím jestli jsem náhodou nepotkal u Dělńáku @chuck11 (byla tam ve vaší ulici okolo 3-5-ti lidí). Budeme muset udělat nějaký minisraz Ostravaků a okolí Při dojezdu další prohřívací Pepito, ozzy56, Péťa and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Bohužel to jsem nebyl já, těsně před Vánoci jsem chytil i já chřipku s nějakým RSV virusem a nemůžeme se stále z toho vyhrabat. zbynek..s 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 1 Author Share Posted March 1 (edited) Letošní první krátká vyjížďka. Edited March 1 by Pepito radim.1008, PaKr, Péťa and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 1 Share Posted March 1 @Pepito To kolo na Bouzov už jezdí samo na autopilota, ne? PaKr, Charlie 1 and regius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 2 Author Share Posted March 2 @Péťa máš pravdu, to kolo tam trefí už samo. Péťa, PaKr and regius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 2 Author Share Posted March 2 Dnes bylo opět hezky, tak jsem neodolal a vyrazil. PaKr, Péťa and zbynek..s 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 19 Author Share Posted March 19 Dnes jsem si udělal sváteční (Josefovský) výlet. zbynek..s, Péťa, pajik999 and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted Saturday at 02:43 PM Author Share Posted Saturday at 02:43 PM Dnešní krátký výlet po okolí. Po dlouhé době jsem vytáhl kolo od @KoudaK zbynek..s, Milan+ and Péťa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted Saturday at 09:31 PM Share Posted Saturday at 09:31 PM No je to držák s výbavou.. Tak ať slouží dál.. Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted Sunday at 07:28 AM Author Share Posted Sunday at 07:28 AM @KoudaK jj slouží dobře a hlavně je mnohem lehčí než elkolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidse Posted Sunday at 09:31 AM Share Posted Sunday at 09:31 AM Brzy začnu přispívat fotkamy z cyklovýletů i já, mám S23 Ultra tak se těště se na foto, mobil fotí skvěle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts