Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jubilejní sraz v Kokoříně - pokec


Recommended Posts

@Scratch ad srazová dotace , narok u kokorina byl 15000 a nebyl vyuzit. takze se realne muzeme bavit ze sraz klub nestal 40000 ale 25000. 

z tech 40000 (nasel jsem si ted to vyuctovani)  se platilo

9000 za skakaci hrad pro deti, nafukovaci sumo a dalsi atrakce pro deti

12500 agentura dobry den , zaznamenani a zapis rekordu

2000  naklady na reklamu, letaky

4000 zvukova aparatura na cely vikend

3000 palivo do predvadecek

2500 srazove samolepky

500 kancel. potreby

800 naklady na dort

1000 paintbol kulicky ,  strelnice z paintboll zbrani 

...

 

mmch na melniku bylo v roce 2009 pres 250 lidi. 

 

 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

Pánové nechci do Vás rýpat ani do jednoho. O předmětném srazu nevím nic a na žádném velkém jsem zatím nebyl neb mi to nevychází časově a přiznám se že momentálně jsou finance na které by mě vyšla účast na srazu dost velká položka a bohužel jsem okolnostmi nucen je použít jinak než na zábavu.  Ale to jen tak na okraj. Důvod proč jsem se odhodlal do této diskuze vstoupit je že bych řekl že zde opět dochází k jakémusi střetu lidí kteří mají odlišné názory byli ve vedení a nějakým způsobem se jejich vize o tom jak by měl klub fungovat a jak fungoval v minulosti rozcházejí. Myslím si že už to zde bylo i někdy řešeno. Ale nějak se asi k jednoznačnému řešení nedošlo. Co ale chci sdělit tímto příspěvkem hlavně je že dohady o tom kolik byla dotace na který sraz pro pořadatele a to jak byl který sraz financován asi nejsou nejlepším tématem ve vláknech připravovaného srazu protože pokud bych byl osobně nerozhodný jestli jet nebo nejet a přečtení zdejší debaty by mělo mít nějaký poradní hlas v rozhodování tak přečetní takové debaty by mě spíše od toho nápadu zrazovalo.  Jsem zde dost dlouho na to abych poznal že mezi některými z Vás je z minulosti jakési napětí a vím že čas od času toto napětí vyhřezne na povrch a většinou ne úplně nejvhodnějším způsobem. Nemohli by jste alespoň za touto rozporující minulostí udělat čáru deklarovat že přes tuto čáru se nebude nikdo dobývat protože to není ku prospěchu věci. A tou věcí je aby zdejší klub fungoval pokud možno co nejlépe a všichni víme že bohužel doba je taková jaká je a na fungování klubu má čím dál větší vliv. 

Veno na jednu stranu mas  pravdu ale taky ne.  navic naladu na klubu to neovlivni, koho to nezajima ten to prejde, obecne malokoho nezainteresovaneho to nejak ovlivni. takoveto diskuze jsou zde  od prvopocatku klubu(rok 2001) .

nejsi tu tak dlouho aby sis dokazal predstavit , kolik nejen casu jsem tomuto klubu venoval a tak se mi nemuzes divit ze jakekoliv "tyto"poznamky k fungovani klubu me nenechaji chladnym. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa changed the title to Jubilejní sraz v Kokoříně - pokec

Petře já Ti to věřím že jsi klubu dal spoustu nejen času. A chápu i to že nejsi lhostejný k podobným poznámkám. Já jsem chtěl jen jemně naznačit že v onom vlákně to nebylo úplně nejvhodnější a navíc to že je to tak trochu se opakující kolorit a že by možná bylo na čase si to buď vyříkat jednou provždy nebo nechat tak a nerejpat se v tom.  Bohužel nejsem člověk jedné věty a dost často se nechám unést tokem myšlenek a z toho vznikají moje elaboráty.  Ale Ty mi prosím neber myšlenku že i také příspěvky můžou negativně ovlivňovat pohled lidí na věc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr pak jiste pochopis, ze tvuj povzdech jak na srazy jezdilo 100 lidi a dalsich 50 na sobotu, a pak zminis Kokorin, tak ja vzdy zminim, ze s tou podporou a s tema cenama, ktere byly vyhlaseny, je to proste sraz, ktery se s klasickym "normalnim" srazem, neda srovnavat. Taky na nem byla extremni ucast. Nic vic nerozporuju ani nezpochybnuju, ja se tam bavil, a bylo mi tam fajn, ale davat tento sraz prikladem organizatorum, to mi proste vadi. Prikladem muze byt Krivoklat, tvuj Melnik rozhodne, Sece byly taky svely, na nasem Klouzani se take ukazala spousta lidi, ale tento sraz je proste uplne jinde. Bohuzel, pocet lidi na srazech neustale ubyva, to je fakt a taky mne to stve.

@Vena garážmistr osobne si taky myslim, ze to nemuze nikoho moc rozhodit, nikdo si tu nenadava, neosocuje, jen diskutujeme. V utery si zase pujdeme spolu cutnout fotbalek ;) 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem Petře v žádném případě nekritizoval co jsi pro klub a potažmo tento diskutovany sraz udělal, byli jsme tam a užili si to. Jen se mi prostě vybavilo že mnozí dojeli jen díky zvýhodněným podmínkám a už je nejspíš nikdy nikdo pak na žádném dalším srazu neviděl :) Toť vše. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...