Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 break HDI RHZ - Jirka


Jirka.budejovice

Recommended Posts

pokud nic nemlátí, nechal bych to tak, ale je skutečností, že výrobce doporučuje výměnu všech pryžových dílů po deseti letech, třeba včetně bagů, pásů atd., samozřejmě to nikdo nedodržuje, ale když vyměníš jeden silent třeba na nápravě, nic nepoznáš--musí se vyměnit na nápravě všechno uložení v gumě, pak zjistíš tu změnu..., protože silenty za těch deset let ztvrdnou na železo...😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezničitelnost silentů mohu potvrdit. Na mé, co má najeto 300tis, jsou na předku všechny silenty původní, přitom v nich vůle není a nevypadají tak strašidelně, jako druhovýroba na mé předchozí 405 po roce provozu. Ale jejich tlumící schopnosti, to je věc druhá, tam věřím, že už to žádná sláva nebude. Je fakt, že jsem si do posledka liboval, jak je 406 pohodlná, ale po svezení ve 4 roky staré Zafiře musím říct, že je 406 pěkné drncátko :D Ale věřím, že dát nové tlumiče a veškeré uložení, bylo by to o něčem jiném. 

A na zadní nápravě jsem už podruhé měnil přední silenty v podélném ramenu, jednou tyčky stabilizátoru a dvakrát vodorovné tyčky geometrie. Ostatní zřejmě původní. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se držím hesla že originál díly nechat dokud opravdu nedělají problém, protože ta druhouvýroba po roce vypadá hůř než originál po 20. Když jsem poprvé vyměnil tyčky stabilizátorů bylo to po roce to jediné orezlé v předním blatníku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Mohu se zeptat jakým stylem máš přichyceny koberečky?  Zkoukl jsem foto a vypadá jako nějaký šroubky. Já to kdysy měl takovými plastovými  a po čase to nedrželo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...