Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Honzův nový mazlík


HonzaZ

Recommended Posts

180k naftu v automatu. Chtěl jsem vzít ten 225k benzín, ale pán mi říkal, že bych na to minimálně 6 měsíců čekal a to se mi nechtělo.

Navíc musím mít vyhřínavané čelní sklo jako ty, pack drive assist, grey oak dekor a červenou nappu. Sám bych si to vybral asi jinak.

Jinak jsem vzal černou barvu a teď se toho trochu děsím, protože to auto má spoustu černých částí z výroby, tak snad to nebude jak rakev 🙂 

Bohužel v černé barvě to nebylo nikde k vidění. Chtěl jsem původně tu červenou barvu, ale mohl jsem vybírat jen z metalických barev. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...

No jo, ale porovnávat koncern s PSA asi nejde. Každý to má řešeno po svém a také záleží na emisní normě. Někde jsem četl, že čím novější norma, tak vyšší spotřeba adblue. Někde tady na fóru je příspěvek, myslím v sekci 3008 nebo 5008 a tam doplňoval adblue také při podobném nájezdu. Jinak nádrž na adblue mám 17 l, takže se asi počítá s vyšší spotřebou. Na té caddyně bude nádrž na močovinu asi malinká vzhledem k nižší spotřebě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Návštěvník

Ahoj Honzo, jsem zde nový, protože jsem nikdy Peugeot neměl. 508 mne naprosto uhranula a to jsem původně chtěl Passat jako většina lidí v republice. Když jsem jí poprvé spatřil naživo, byla to paráda. Pak jsem se ještě svezl a bylo vymalováno. Láska jako trám. Příští týden půjdu složit zálohu na novou 508 SW 225 GT. Ale proč tě hlavně oslovuji. V salonu jsem si párkrát všiml, že když otevřu dveře, tak ne vždy stihne popojet sklo dolů z těsnění aby šly dveře hladce otevřít a dveře se otevřou přes něj. Chci se zeptat, jaké máš s tímto zkušenosti? Stalo se mi to u více kusů tak mne to zaujalo a snad to neubere na životnosti. A co jinak autíčko po necelém roce? Vše šlape? Ptám se hloupě ale mezi některými lidmi je neskutečná masírka ohledně kvality ale já na to moc naštěstí nedám. Moc Ti děkuji za nějakou řádku zkušeností, Honza. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Honzo, se sjetím okna při otevření dveří problém nemám. Možná to chce okamžik po vytažení kliky dveří počkat a až potom dveře otvírat. Už jsem o tom četl někde v testu. Jinak s autem žádný problém nemám. Byl jsem na třech svolávačkách a musel jsem si nechat nastavit světla. Svítily tak 20m před auto. Já mám diesel takže jak to je s benzínem to nedokážu posoudit. Lidi mají všeobecnou antipatii proti francouzským autům, ale žádné auto není dokonalé. Všichni chtějí koncernová auta, ale když potom člověk čte s jakými problémy se potýkají, tak to poněkud nechápu. To je ale každého volba. Toto je můj pátý peugeot (405, 406, 407, 508 stará) a musím říct že už předchozí 508 byla ve velmi slušné kvalitě. Bylo to bezproblémové auto. Zatím jsem nikde neslyšel, že by byly s novou 508 nějaké problémy.

Měj se, HonzaZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ahoj, moc Ti díky, bude to chtít si zvyknout a hlavně ostatní upozornit ať otvírají pomalu. Jinak se neskutečně těším, ta jízda byla naprosto úžasná. Podvozek neskutečný, sedadla velice příjemná a ta masáž! O tom ani nemluvím raději 😄 Noční vidění je naprostá pecka. No doufám, že mi to dlouho vydrží a motor je už naprosto OK, protože předchůdce byl katastrofa. No nic, omlouvám se, že jsem ti to tu zaplevelil a měj se moc fajn! Snad někdy prohodíme pár slov. Honza 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...