Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nová pračka,jakej prací prášek??


306-Kubik-S16

Recommended Posts

Kdysi nám tetka nadnesla, že Formil z Lidlu je nejlepší prací prostředek. Patrně měla pravdu, kupujeme velmi často. Nečetl sem to, ale byl snad i v sTestu.

Avšak nepohrdneme pracím prostředkem v akci jiného výrobce.

Aviváž je podle chuti ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perem podlen toho co je zrovna za rozumnou cenu - ariel, persil, lanza, surf, rex. Vždy to vypere, nevidím v tom rozdíl - a že z dílny mám oblečení někdy pěkně zmazané a umaštěné.  První rok děcek jsme jejich prádlo prali v prášku přímo pro děti, teď nevím, asi Lovela nebo tak nějak se to jmenovalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem s narozením malé taky chtěla novou pračku. I proto, že jsme jeli většinu jejího plenkového období v látkových plenách (a nedělala bych jinak, byla jsem s nimi strašně spokojená).

Oblečení malé jsem prala a peru normálně s naším a v obyčejném pracím prášku z Lidlu na barevné prádlo, stojí asi stovku, pereme v tom už pár let a jsme naprosto spokojení, plus aviváž spokojenost taky s Lidl značkou Doussy, v Praze mám koupenou aviváž z DM, nějakou jejich značku a také bez problémů. Obě aviváže podle mě voní i nějakou dobu ve skříni. Na pleny a bílé prádlo jsem měla buď prací prášek Lovela, která je vhodná pro děti, bez vůně a bez zápachu a nebo alternativu z DM, byl to prášek přímo pro praní dětského oblečení, značku už nevim. Na pleny se nesměla používat aviváž, na ostatní bílý prádlo jsem používala tu Doussy aviváž. 

Ono každé děcko je originál, každý na různé věci reaguje jinak. To, co vyhovuje našemu dítěti a nemá s tím problém, po tom se může jiné osypat. Prací prášky na oblečení pro miminka na trhu existují a je jich hromada, brala bych pro ně z DM, přeci jen jejich drogistické zboží považuji za poměrně kvalitní. Kdyby děti trpěly na ekzémy, tak rozhodně prací prášek určený na dětské oblečení a aviváž bych v takovém případě možná nepoužívala vůbec, případně místo aviváže trochu octa. Ale to zjistíte až budete mít miláčky doma :) 

Gely na praní nepoužívám vůbec, měli jsme nějakej od Amway, co tu Ondra měl v době, kdy žil sám a to jsem pak zrušila úplně, prádlo nevonělo, fleky zůstávaly. 

A moc gratuluji :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naši mladí používali nějaké ,,vločkové mýdlo'', bylo to v krabici snad 0.5 kg, vypadá to jako nastrouhané mýdlo na struhadle 🙂

normální prášky holky nesnesly, hned se osypaly..., ale trvalo to jen nějakou dobu, když byly malé, jinak to mýdlo jim doporučila dětská doktorka

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...